facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

1.000.000 €
= 1.071 €/m2*
Kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 934 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1979 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1996
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: 6484436

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  checkPokrito parkirišče
 • Ogrevanje
  checkCK

Podroben opis nepremičnine

-

V naselju Orehek pri Kranju je  v bližini osnovne šole naprodaj izredno kvalitetno grajena stanovanjska hiša, v velikosti  934 m2, izgrajena v letu 1996. Na zemljišču v izmeri 1979 m2, na prelepi lokaciji na robu naselja, stoji stavba,  ki je zasnovana kot dvostanovanjska, tlorisnih dimenzij 13,60 m x 14,70 m, s prizidano garažo velikosti 9,00 x 11,00 m. Stavba je zasnovana kot klet, pritličje in mansarda, klasična gradnja, zidovi so debelejši - 65 cm pri čemer je 15 cm izolacije, kritina avstrijski bramac.

Zasnova hodnikov in stopnišča omogoča nemoteno življenje dveh družin.

prostorov:

Klet: trim kabinet s savno, tušem in straniščem ter predpripravo za jacuzzi, večja soba za druženje s kmečko pečjo in čajno kuhinjo, kurilnica, vinoteka, skladišče, shrambe;

Pritličje: dnevni prostor z izhodom na pokrito teraso v nivoju vrta , shramba, kuhinja, spalnica z garderobo in kopalnico, wc, utility, in garaža. Pritličje tvori zaključeno stanovanjsko enoto.  

Nadstropje: dnevni prostor, shramba, kuhinja, spalnica z garderobo in kopalnico, wc, utility, tri sobe – spalnice nad garažo s kopalnico. Tudi nadstropje predstavlja ločeno stanovanjsko enoto.

Ogrevanje je centralna kurjava na kurilno olje (radiatorsko in talno ogrevanje) in trda goriva (kmečka peč  v kleti v sobi za druženje, kamin v dnevnem prostoru v pritličju, ter priprava za kaminsko peč v mansardi), sanitarna voda se ogreva s toplotno črpalko. Stavba je priključena na kanalizacijo, internetni priključek, v neposredni javni cesti je plinska napeljava.

Del zemljišča v izmeri 1160 m2 predstavlja stavbno zemljišče, del v izmeri 819 m2 pa kmetijsko zemljišče.

Vrt ki obdaja hišo je hortikulturno zasnovan, na delu je manjši ribnik, v senčnem delu rastejo hoste in praprot, ob vrtni hiški pa je prelep zasad rododenroma. V bližini hiše je zelenjavni vrt.

Za stavbo je pričet postopek pridobivanja uporabnega dovoljenja. Zemljiška knjiga je urejena, stavba je vrisana v kataster stavb.

Hiter kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: