facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Rače - Fram, Brezula

350.000 €
= 1.434 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 244 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2032 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1984
  • date_rangeAdaptacija: 2006
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: 6819

Podroben opis nepremičnine

BREZULA

Večja dvostanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem

Dvostanovanjska hiša, etažnosti P+1, neto tlorisne površine 244 m², s pripadajočim gospodarskim poslopjem (v nadaljevanju GP), približne neto površine 160 m², se nahaja na mirni lokaciji v Brezuli pri Račah. Hiša je bila zgrajena leta 1984.. Leta 2018 nova strešna kritina (pločevina) z žlebovi na hiši in gospodarskem poslopju.  

Pritličje obsega: predprostor s stopniščem v etažo in ločenim vhodom v 3-sobno stanovanje v pritličju. Stanovanje obsega: predsobo z vhodom v WC, jedilnico povezano z manjšo kuhinjo in vhodom v kopalnico. Levo je hodnik iz katerega je dostop v dnevno sobo in naprej v spalnico, otroško sobo, pralnico in shrambo. Talne obloge: laminat v otroški sobi, itison v dnevni sobi in spalnici, keramika v sanitarijah, v ostalih prostorih pa je položen topli pod.V nadstropje vodijo lesene stopnice, kjer je predsoba z vhodom v kabinet in shrambo, hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo v obliki črke 'L' z izhodom na balkon, spalnico z balkonom in kopalnico s straniščem. V nadstropju je v bivalnih prostorih položen lamelni parket, v kopalnici in na balkonu pa keramika.

Za hišo je na vzhodni strani GP ( garaže in drvarnica), zgrajeno leta 1985, na zahodni strani pa je starejši del GP, obnovljen istega leta.

Zemljišče v skupni izmeri 2.032 m² je v celoti zagrajeno.Dvorišče je obloženo s tlakovci, preostali del zemljišča pa je zelenica. Možen je še dokup kmetijskega zemljišča za hišo. Vsa infrastruktura je v Račah, oddaljena cca 2 km.

    Hiter kontakt

    Idila nepremičnine

    Idila nepremičnine, Damijan Kokol s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: