facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Žiri, Jarčja Dolina

199.000 €
= 640 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 311 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1500 m2
  • tabŠt. spalnic 4
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. Ni potrebna
  • codeŠifra: JM1538

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckParkirišče
  • Priključki
    checkGreznica

Podroben opis nepremičnine

North West area – Newer, unfinished house in the middle of unspoilt nature in Jarčja Dolina near Žire

Hiša sredi idilične narave, na travniku blizu gozda in v bližini kristalno čistega potoka, kjer se čas ustavi in ​​življenje postane enostavno.

Če iščete mir in samoto, je to prava hiša za vas.

Hiša meri 311 m2 in je bila zgrajena leta 2007.

Obsega klet, pritličje in prvo nadstropje.

V pritličju je večji prostor z odprto kuhinjo in jedilnico, svetla dnevna soba. Dnevna soba je povezana z velikimi steklenimi drsnimi vrati z delno pokrito teraso, ki se nadaljuje na čudovito zeleno površino, ki ponuja kvalitetno sožitje z naravo. V pritličju je še dodatna spalnica, hodnik in velika kopalnica z WC-jem.

V prvem nadstropju, do katerega pride po zidanem stopnišču, so tri spalnice, kopalnica z WC-jem in manjši balkon s čudovitim pogledom na dolino.

Klet obsega garažo, kurilnico, delavnico, klet, shrambo in pralnico.

V letu 2007 je bila izvedena strešna kritina, velika okna z roletami in komarniki so bila vgrajena leta 2008, leta 2015 je bila na hiši narejena fasada.

Za ogrevanje je predviden prostor za toplotno črpalko ali peč, v dnevni sobi pa dimnik omogoča postavitev kamina na trda goriva. Telekomunikacije so v bližini, elektrika v hiši, komunalna opremljenost – greznica.

Na parceli je bilo leta 2019 zgrajeno lastno vodno zajetje s pridobljenim vodnim dovoljenjem in soglasjem, potrebno pa je še položiti cev do hiše.

Hišo odlikujejo kvalitetna gradnja, svetli, veliki odprti prostori ter mirna, sončna lokacija, ki se nahaja sredi neokrnjene narave s čudovitim razgledom. Sama parcela poleg mirnega bivanja nudi tudi več drugih možnosti, med njimi tudi razvoj turističnih dejavnosti ali ekološko pridelavo hrane.

Velikost zemljišča 1.500 m2. Možnost dokupa dodatnega zemljišča, gozd 23.580 m2.

V Žireh, oddaljenosti 6 km, je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, vrtec, šola, lekarna, zdravstvena postaja), Ljubljana 50 km, letališče 47 km.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

Hiter kontakt

Janja Mikuž

Slovenia Estates, Novi list d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: