facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

264.946 €
= 2.335 €/m2*
Kontakt

Brilosa d.o.o.

Brilosa d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 113.47 m2
 • expand_lessNadstropje: 2/11
 • date_rangeZgrajeno: 2022

Podroben opis nepremičnine

CELJE

V mirnem in zelenem predelu Celja ob Dečkovi cesti, v neposredni bližini celjskega sejmišča,  kjer imajo široki razgledi prosto pot, mestno dogajanje pa je v neposredni bližini, bo zrasel nov poslovno-stanovanjski kompleks. Svoj prostor bo dobil duet Sončni Golovec, dialog dveh sodobnih in elegantnih stolpnic.

Programsko obogatitev stanovanjske soseske bosta ponujali prvi etaži s storitvenimi in poslovnimi prostori. V preostalih nadstropjih, vse do enajstega, pa se bo razprostiralo 94 sodobnih in udobnih stanovanj. Večina parkirišč bo prijazno umaknjenih v notranjost objekta, zunanji prostor bodo odstopila bogato zasnovanim zelenim površinam. Čisto poseben kotiček bodo stanovalci lahko odkrili na strehi drugega nadstropja, kjer jim bo vrata na široko odprl skupni sončni in zeleni dnevni prostor.

Vsa stanovanja bodo imela svoje intimne zunanje površine, največje razkošje pa bodo ponujali čudoviti razgledi na celjsko panoramo. Na južni strani se bodo pogledi razprli do mogočnega Celjskega gradu, na severni strani pa bo kot na dlani z zelenjem obdani sončni Golovec.

Stanovanjski dvojčici bosta s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom, kakovostnimi materiali, popolno zasnovanimi stanovanji in čudovitimi razgledi lahko vsakomur ponudili odličen, varen in prijazen dom.

Udobno štirisobno stanovanje številka 103 z dvostransko orientacijo skupaj z ložo meri 113,47 m². Notranji del stanovanja obsega vhodni prostor z garderobno nišo, spalnico, dve otroški sobi, dve kopalnici in velik dnevno–bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Utility je možno vključiti v obe kopalnici. Dnevno-bivalni prostor se preko velikih steklenih površin odpira na udobno ložo velikosti 16,55 m². Pogledi iz stanovanja se odpirajo proti severu in zahodu. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju stolpnice S2. Pripadajo mu še ločena shramba, parkirišče v garaži in prostor v skupni kolesarnici. Stanovanje omogoča prilagoditev za bivanje gibalno oviranih oseb. Stanovanju pripada tudi prostor v skupni kolesarnici. Shramba in parkirno mesto nista vključena v ceno stanovanja.

Več informacij je dostopnih na uradni spletni strani projekta: https://soncni-golovec.si/

KONTAKTNI PODATKI:

Prodaja: 041 42 01 56 Bojan

Investitor: 040 66 22 55 Romana

E-naslov: info@brilosa.si

  Hiter kontakt

  Brilosa d.o.o.

  Brilosa d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: