facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

650.000 €
= 446 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 1457 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1691 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • reorderEner. izk. F

Podroben opis nepremičnine

BLED

posredujemo pri prodaji večinskega dela starejšega stanovanjsko-poslovnega objekta s skupno površino 1.457 m2 in pripadajočim zemljiščem velikosti 1.691 m2. Komunalno opremljeno.

V stavbi z bogato zgodovino, ki ima skupno površino 1.457 m² so nekdanji prostori podjetja Vino Bled, stavba pa stoji na zazidljivem zemljišču velikosti 1.691 m². Objekt se nahaja v centru Bleda in je oddaljen približno 600 m od Blejskega jezera in 750 m od Blejskega gradu.

Razporeditev prostorov:

Pritličje stavbe predstavlja velik obokan prostor v velikosti 508 m², ki zaradi svoje velikosti in oblike ponuja veliko možnosti za preureditev prostora po lastnih željah oz. preureditev glede na namembnost prostorov. V ločenem delu so bile nekoč zidane cisterne za vino, ki danes služijo kot posamezne shranjevalne enote. Celotnemu prostoru poseben čar dajejo kamniti oboki s stebri. V ločenem delu se nahaja tudi prostorna garaža v velikosti 164 m², z novimi dvižnimi vrati na daljinsko odpiranje. Prostor lahko služi tudi kot večja delavnica.

V nadstropju se nahaja večji odprt prostor v velikosti 197 m² brez stebrov in ločeno stanovanje v velikosti 80 m², ki je potrebno prenove.

Nad prvim nadstropjem se nahaja neizdelano podstrešje z ločenim vhodom v velikosti 508 m², ki je zaradi visoke stojne višine primerno za preureditev v bivalne enote.

Stavba se nahaja tik ob neprometni občinski cesti, tako da je dostop urejen. Do vseh enot se dostopa prek lastniških parcel okoli stavbe.

Zemljišče, ki pripada stavbi, v naravi predstavlja asfaltirano dvorišče in dopušča ureditev približno dvajsetih (20) parkirnih mest.

Orientacija prostorov je vzhodna, zahodna in severna.

V stavbi se v nadstropju poleg opisanih prostorov nahajata dve stanovanji, ki nista naprodaj.

Priključki:

- Priključek za elektriko in vodovod

- Kanalizacijski odtoki

- Plinovod

- Optika

Na parceli se nahajajo tudi tri (3) vrtine za toplotno črpalko (sistem voda – voda)

Infrastruktura:

V neposredni bližini (cca 10 min hoje) se nahaja vsa osnovna infrastruktura (trgovina, pošta, banka itd.), ki je potrebna za nemoteno funkcioniranje posameznika.

AC priključek Lesce: 4,5 km

Na posesti so glede na lokacijsko informacijo dovoljene naslednje dejavnosti:

- Stanovanja

- Hotelska oz. nastanitvena dejavnost

- Gostilne, točilnice, restavracije

- Muzeji oz. knjižnice

- Zdravstvena oskrba (ambulante)

- Spravilo pridelka

- Reja živali

- Garaže

Glede na odlično lokacijo in bogato zgodovino stavbe predstavlja predmetna nepremičnina odlično priložnost za bodočega investitorja, da obudi staro ali začne novo zgodbo. Pripadajoči prostori in asfaltirano dvorišče, ki omogoča veliko število parkirnih mest, pa so odlična priložnost tudi za druge dejavnosti - bodisi nastanitvene ali trgovinske.

Lokacija nepremičnine prestavlja odlično izhodišče za enodnevne izlete do Blejskega jezera in eno- ali večdnevne izlete do priljubljenih izletniških in rekreacijskih točk Triglavskega narodnega parka.

Pogoj prodajalca je, da kupec poravna strošek davka na nepremičnine od dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine (2 %).

Na željo prodajalca vas naprošamo, da na oglede ne hodite sami. V kolikor ste za nepremičnino zainteresirani, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za termin, ki bo ustrezal vsem.

  Hiter kontakt

  Miha Turel

  Bcaktiv, Bogdan Capuder s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: