facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode

374.000 €
= 2.877 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 130 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 5494 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1950
  • codeŠifra: G220

Podroben opis nepremičnine

MEDVODE

Medvode – enostanovanjska hiša, izjemno posestvo (gozd), samo 6km iz Ljubljane, Gunclje

Posredujemo pri prodaji hiše, ki je bila zgrajena leta 19 50 na parceli veliki 5.494 m². Hiša z etažami klet+pritličje+prvo nadstropje meri 130 m²; od tega 86 m² neto bivalnega prostora + ostalo servisni prostori, balkoni, stopnišča (44m²).

Hiša obsega naslednje prostore: klet – letna kuhinja, kurilnica z delavnico, shramba . V pritličju se nahaja vstopni hodnik, kuhinja z jedilnico povezana z dnevno sobo in kopalnica. V prvem nadstropju sta dve sobi in večja spalnica ter kopalnica. Hiša je skozi leta izjemno lepo vzdrževana in pripravljena za vselitev. Od leta 1995 do 2003 je bila tudi skoraj kompletno prenovljena: s treha, fasada, okna, vhodna vrata, vodovodne in električne inštalacije . Ogrevanje je urejeno preko centralnega sistema, na olje.

Na parceli zraven hiše stoji še garaža velikosti 30m² in nadstrešek velikosti 20 m². Ob hiši stoji še drvarnica, saj je v dnevni sobi vgrajen kamin na les.

Nepremičnino se ponaša z izjemnim posestvom, mirom, tišino, naravo, istočasno je do mesta Ljubljane ( Gunclje ) samo 6,4 km oz 1 0 minut vožnje. Vsa ostala infrastruktura je oddaljena cca 1km (lpp, trgovine, vrtci, šole).

Hiša je na voljo po dogovoru.

Zk urejen in brez bremen

Cena: 374 .000 EUR

Koda: G 220

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: