facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Logatec

133 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 3804 m2
 • codeŠifra: PZ00608NN

Podroben opis nepremičnine

LOGATEC

Hitro dostopna lokacija v okolici Ljubljane za gradnjo poslovno-industrijskega objekta.

LOGATEC, IOC Zapolje, posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča v izmeri 3.804 m², ki se nahaja v območju stavbnih zemljišč.

Po podrobnejši namenski rabi je zemljišče uvrščeno v gospodarske cone. Lastnik zemljišča je podjetje in zato se pri plačilu kupnine zaračuna tudi 22% DDV. Na območju podrobnejše namenske rabe – območje proizvodnih dejavnosti- gospodarske cone so dovoljeni naslednji objekti in gradnje kot osnovna dejavnost:

 • obrtne dejavnosti,

 • trgovske in storitvene dejavnosti,

 • promet in skladiščenje,

 • poslovne in proizvodne dejavnosti.

Spremljajoče dejavnosti: gostinstvo in turizem, nastanitev delavcev (delavski domovi),družbene dejavnosti, rekreacijske in športne dejavnosti.

Dovoljeni objekti: delavski domovi,trgovske stavbe in stavbe za storitvene dejavnosti, industrije in skladiščne stavbe, stavbe za šport, industrijski gradbeni objekti, druge poslovne stavbe, gostinske stavbe in stavbe za znanstveno raziskovalno delo.

Posebni prostorski izvedbeni pogoji glede stopnje izkoriščenosti zemljišča ter velikosti zemljišča namenjenega za gradnjo je stopnja izkoriščenosti največ 65%, objekti so lahko visoki do višine 18 m. Zemljišče je utrjeno in poravnano in nasuto z grobim peskom, del zemljišča je že asfaltirano, cca 1.200  m², za zemljišče je že delno plačan komunalni prispevek. Komunalna opremljenost (elektrika, voda,plin) je ob cesti, ki vodi do zemljišča. Dostop do zemljišča  je iz občinske ceste in delno po cesti, ki je v privatni lasti.

 Na zemljišču je možno zgraditi objekt, površine  do 2.450,00 m². 

Parcele so urejene in vpisane v ZK.

Vabljeni na ogled po dogovoru.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

  Hiter kontakt

  Nena Nikolič

  SVET REAL d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: