facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec, Levec

98.500 €
= 124 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 793 m2
  • codeŠifra: PZ00863MN

Podroben opis nepremičnine

LEVEC

 

Na mirni lokaciji v naselju Levec pri Celju, se prodaja parcela – stavbno zemljišče. Parcela je popolnoma ravna in je velikosti 793 m² in se nahaja na območju kjer je možna gradnja večstanovanjskega objekta. V »prodajnem paketu« poleg zemljišča dobite tudi osnutek projekta, po katerem lahko pričnete postopek za pridobitve gradbenega dovoljenja. Vsekakor je projekt »živa stvar« in ga lahko po svoje preoblikujete.

Predmet projekta je parcela s osnutkom projekta za gradnjo 4 stanovanjskega objekta etažnosti P+1+2. Predviden tloris objekta je 13 x 15 m , spodnja dva stanovanja z dodatnim dodatnim atrijem vsako stanovanje v velikosti cca 13 m² in 12 parkirišč za avtomobile. V osnovi so predvidene tri etaže , v vsaki etaži po 2 2,5 sobna stanovanja s cca 55 m² uporabne površine (vendar se lahko uporabna površina tudi poveča s pridobitvijo prostora ob stopnišču, kjer se lahko vhodna vrata v stanovanje – spodaj tudi zamaknejo in se pridobi predprostor in tudi kakšna shramba pod stopniščem). Plan je bil narediti v pritličju dva 2,5 sobna stanovanja z atriji, v srednji in zgornji etaži pa dva »duplex« stanovanja z ločeno bivalno in spalno etažo. V bivalni etaži bi stanovanje imelo cca 9m² »mini terase«. Stanovanja so pozicionirana v smeri J-S, na J strani bivalni deli stanovanja z atrijem in terasami, kar pomeni tudi dovolj sonca oz svetlobe tekom dneva.

Možno je objekt zasnovat tudi kot »dvojček«, ki bo vsak imel po tri etaže...torej primerno za nekoga ki ima malo »večjo« družino, ali pa bi si dvojček uredil delno kot stanovansjko – bivalno enoto in delno kot »poslovni del« za delo »od doma« ali kakšno mirno dejavnost.

Seveda pa je vaša KONČNA odločitev tlorisev oz razporeditev prostorov.

Sama parcela je popolnoma ravna z dostopom na lokalno asfaltirano cesto – ulico, ima ugodno lego, tako po mikrolokaciji, kot tudi lepa sončna lega. Vsi komunalni priključki so v bližini, urejen je dostop.....

Na slikah lahko vidite zasnovo projekta, za ostala vprašanja ali ogled pa smo na voljo na 041/538-419 ali milan.nerad@agenti-nep.si.


 

  • več parkirnih mest

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: