facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

999.000 €
= 4.560 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 219.1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: 101206-60

Podroben opis nepremičnine

V mirnem predelu mesta, v slepi ulici in umaknjeno od bližnjih porometnic se je začela gradnja dveh samostojnih objektov s štirimi modernimi duplex stanovanji. Poleg razkošne bivalne površine bo imelo vsako stanovanje po dve terasi in pritlični enoti lastno zelenico.

V neposredni bližini so na voljo rekreacijske površine, mestna infrastruktura in uvoz na avtocesto.

Stanovanja »MIVKA« so projektirana moderno, z izborom najboljših tehnološko naprednih materialov in upoštevanjem najnovejših smernic v projektiranju in gradnji za osveščenega uporabnika.

Objekta bosta montažna, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč. Križno lepljene lesene plošče (CLT - cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so v hitri in kvalitetni gradnji, omogočajo izvedbo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti, konstrukcija je lahka in kompaktna, energijsko visoko učinkovit material zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja.

Vsaka enota ima velik dnevno bivalni del (58-60m2), glavno spalnico s kopalnico, 2 ali 3 dodatne spalnice s svojo kopalnico, delovni prostor, toaletne prostore za dnevno uporabo in goste, uitily in shrambo. Vsi prostori bodo zelo svetli in zračni. Vsaka enota ima svojo ločeno kolesarnico v pritličju objekta.

Parkirna mesta bodo lastniška pred objektom.

Izvedeno bo toplovodno ogrevanje objekta, preko etažnih kondenzacijskih plinskih kotlov. Ogrevanje bo talno, predviden je tudi sistem hlajenja. Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali.

Hiter kontakt

Dušan Lazar

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: