facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur

75 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 856 m2
  • codeŠifra: PZ00864AN

Podroben opis nepremičnine

ŠENTJUR

Na odlični lokaciji v neposredni bližini Šentjurja (od središča Šentjur je zemljišče oddaljeno cca. 1,8 km, od osnovne šole Hruševec pa cca. 900 m) je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti 856 m². Sama parcela se nahaja v naselju novih hiš in je tekom celega dne obsijana s soncem. Parcela se nahaja v naravnem okolju, v bližini centra Šentjurja in vam ponuja dobro prometno povezanost z okoliškimi kraji (AC priključek Dramlje je oddaljen cca. 7km, Celje je oddaljeno cca. 11km,… ). Sama parcela ima blag naklon. Velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše (dopustnost gradnje na parceli stanovanjski objekt, ob ali na parceli so urejeni priključki za plin, optični internet, kanalizacijo, elektriko in vodo) uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor....

Skratka sama lokacija je le »streljaj« oddaljenja od mesta Šentjur (cca 1,8 km), ki je središče razgibanega okraja, ki se razteza od Dramelj, do Kozjanskega in Bohorja in kjer imate vse pomembne ustanove, ki jih potrebujete (šola, vrtec, banka, zdravstveni dom, občina, trgovine, železniška in avtobusna postaja........), narava pa vam ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa (kolesarjenje, pohodništvo, konjeništvo, lov, ribolov, jadralno padalstvo......) v naravnem okolju, ki je relativno dobro ohranjeno.

Torej naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje tako v urbani okolici, kot tudi v mirnem okolju, ki nudi kakovostne življenjske možnosti.

 

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602.

  • zemeljski plin

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: