facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Zasavska, Trbovlje

142.000 €
= 1.835 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 77.4 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/12
  • date_rangeZgrajeno: 1972

Podroben opis nepremičnine

TRBOVLJE

Pravo družinsko stanovanje z naslednjo razporeditvijo: predsoba, kuhinja z jedilnico, otroška soba ( navedena prostora sta trenutno združena) dve veliki spalnici, velika dnevna soba, wc s kopalnico, poseben prostor pripravljen še za drugi wc ( zelo koristna rešitev ob jutranji naglici ob predvidevanju, da bo tu bivalo več oseb), dva balkona, pripadajoč kletni prostor. Odlična razporeditev prostorov, veliko število oken in dva balkona omogočajo preureditev v komfortno štiriinpolsobno stanovanje

Odlika tega stanovanja je, da kljub večjemu številu prostorov  ne deluje utesnjeno in ohranja videz prostornosti im omogoča komfortno bivanje tudi malo večji družini,vsak izmed otrok pa bo vesel svoje lastne sobe.

Odlična lokacija: v neposredni bližini je osnovna šola, vrtec, trgovine, banke, pošta

Za blokom je otroško igrišče, v nadaljevanju pa je že zeleni pas, ki pomirja in omogoča sprehode že z lastnega dvorišča.

V informacijo: v centru mesta je deset stanovanjskih stolpnic, kar pomeni okrog 500 stanovanj. Le tri stanovanja izmed vseh teh  pa so projektirana in v originalu zgrajena kot triinpolsobna, eno od njih je sedaj na voljo.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: