facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje, Lipje

72.000 €
= 635 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 113.3 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2267 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1984
  • codeŠifra: 318322

Podroben opis nepremičnine

LIPJE

Samostojna nedokončana (III. gradbena faza) stanovanjska hiša v Lipju pri Velenju s čudovitim razgledom, v treh etažah in zunanjim vhodom v etaži.

V naselju Lipje v neposredni bližini Velenja, je naprodaj samostojna nedokončana (III. gradbena faza) stanovanjska hiša na parceli velikosti 2267 m². Hiša se nahaja na hribovitem delu Lipja, ob lokalni asfaltni cesti. S parcele oz. hiše je čudovit pogled v dolino in na okoliško hribovje. Na parceli precej sadnih dreves, nekaj trte, grmovnice in vrt, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti, samostojna drvarnica - shramba ob hiši. Do AC priključka v Arji vasi je 11 km. Dostop do objekta po asfaltirani cesti..

Hiša skupne izmere 113,3 m² ima tri etaže. Objekt se je pričel graditi leta 1984, namenjen stanovanjski rabi, vendar nedokončan. Tlorisna velikost objekta je cca 52 m².

V kletni etaži je klet in delavnica, v pritličju objekta so bivalni prostori vel. cca 40 m² (dnevna soba s kuhinjo, kopalnica, shramba in balkon. V mansardi je še en večji prostor enak tlorisu stavbe namenjen bivanju.

Dostop med etažami je le iz zunanjosti. Ob objektu stoji še samostojen gospodarski objekt - drvarnica.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija v neposredni bližini, vendar še ni priključena, CaTV  preko parcele.


KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

  • 2

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: