facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Ljubečna

145.000 €
= 1.635 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 88.7 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 4809 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1946
  • date_rangeAdaptacija: 1980
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
  • codeŠifra: PH00865MN

Podroben opis nepremičnine

LJUBEČNA

V naselju Lipovec pri Škofji vasi, se na izredno lepi sončni, razgledni lokaciji prodaja starejša hiša z gospodarskim poslopjem in zemljiščem v skupni velikosti 4809 m² (stavbno v delu kjer stojita stavbi, ostalo pa je kmetijsko). Parcela na kateri stoji hiša ima rahel naklon ter se nahaja cca 2 km od Ljubečne kjer je šola, vrtec, trgovina PTT.......

Hiša z gospodarskim poslopjem se nahaja na sončni legi, dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti (zadnjih cca 100m ni asfalt – je pa v občinski lasti), lokacija je v nestrnjenem naselju stanovanjskih hiš in kmetij (možnost nakupa lokalnih pridelkov), urejeno tudi vzdrževanje – pluženje ceste.

Sama hiša je po podatkih GURS-a v osnovi bila zgrajena l. 1945 (GD je iz leta 1946) in je potrebna delne adaptacije, sicer je bila vmes obnavljana, streha l. 1980, CK z radiatorji in peč , delno notranjost hiše, tako da je za majhnim vložkom lahko hitro pripravljena za bivanje...... Hiša je delno podkletena kjer je kurilnica in shramba. Hiša obsega cca 63 m² v bivalni etaži, klet je velika 25,6 m², je pa še pohodna mansarda, ki pa jo je potrebno urediti oz izdelati. Hiša ima hišno številko in priklop elektrike, priklop vode in tel priključek (ki pa ni aktiven), ima lastno greznico. Na parceli je še gospodarsko poslopje po podatkih GURS-a zgrajeno delno v l. 1950 delno pa l. 1982 in skupaj obsega cca 65 m² in je solidno ohranjeno, ter primerno za takojšnjo uporabo.

Parcela ima J lego, s pogledom proti Celju, oz zelenim gričem za njim, kar lokaciji daje še dodatno privlačnost. Lokacija vam nudi življenje v nestrnjenem naselju kjer nekaj sosedov, vendar vam velikost in lega parcele zagotavlja dovolj zasebnosti. Seveda pa je parcela tudi dovolj velika, da boste lahko poleg hiše in gospodarskega poslopja imeli tudi zelenjavni vrt (lahko tudi njivo ali oboro za kakšno ovco, kozo, konja....), sadno drevje, zelenico, otroško igrišče, bazen, piknik prostor…..

Je pa sama lokacija, velikost parcele, obe stavbi tudi primerna za kakšno mirno obrt, skladišče za orodje, gradbeni material in za bivanje vaše delovne sile.

Sama lokacija pa je dovolj blizu Celja in AC odcep Ljubečna, da ste v vsega nekaj min v mestu ali na AC, ali po opravkih, hkrati pa si boste uredili svoj »bivalni kotiček«.

Za vse informacije nas lahko pokličete na 041/538-419 in se tudi dogovorimo za ogled.

  • več parkirnih mest

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: