facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

850 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (neto): 70.6 m2
 • reorderVelikost (bruto): 81.6 m2
 • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje/5
 • date_rangeZgrajeno: 1975
 • date_rangeAdaptacija: 2022
 • reorderStanje: Delno obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
 • codeŠifra: OS02203

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Pokrito parkirišče
 • Lega
  check Vzhod
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Bled - oddamo delno obnovljeno trisobno stanovanje v visokem pritličju "Alpskih blokov".

»Alpski  bloki« - imenujemo naselje  stanovanjskih blokov, ki so   zgrajeni  drugače od  večine  ostalih  blokov  v  Sloveniji,  z izrazitim naklonom strehe, ki  sega  skoraj  do  tal in  predstavljajo  obris  alpske pokrajine v  kateri živimo.   Izredno mirno in lepo urejeno naselje  je  zelo popularna lokacija  za  bivanje na Bledu.

Objekt je lepo vzdrževan, leta 2010 je bila obnovljena tudi streha.

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju, do vhodnih vrat je le nekaj stopnic. Stanovanje je že nekaj let nevseljeno, a pred kratkim delno obnovljeno. V letošnjem letu so bila v stanovanju montirana nova okna, ter tudi rolete (balkonska okna in vrata imajo rolete vodene daljinsko - prek stikala), stanovanje je bilo letos tudi prebeljeno. V stanovanju sta bila zamenjana tudi dva radiatorja. Kopalnica je bila nazadnje obnovljena približno 15 let nazaj. 

Enota je delno opremljena, kar pomeni da si najemnik stanovanje lahko opremi po svojem okusu. 

Stanovanje obsega: 

 • velik in prostoren hodnik, ki povezuje vse prostore stanovanja, spalnico (z izhodom na balkon), otroško sobo/kabinet, dnevno sobo (z izhodom na balkon), kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico z wc-jem, shrambo, dodatno stranišče z umivalnikom in shrambo v kleti

Skupna izmera površin v stanovanju je 81,60 m2, od tega je uporabnih površin 70,60 m2 - ostalo pa odpade na prostoren balkon (8,20 m2) in shrambo v kleti (2,80 m2).

Stanovanju pripada tudi uporaba parkirnega nadstreška (1 avtomobil).

Enota se oddaja dolgoročno (minimalno 1 leto). 

Najemodajalec ob sklenitvi najemnega razmerja zahteva varščino v višini dveh mesečnih najemnin.

Najemodajalec za sklenitev posla pogojuje da najemnik prevzame v plačilo del stroška posredovanja nepremičninske družbe, ki zajema;  pripravo najemne pogodbe,  izvedbo primopredaje nepremičnine,  sestavo primopredajnega zapisnika,  prepis naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva - skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe. Najemnik pri oglaševani najemnini plača 850,00 EUR + DDV.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave. 

Hiter kontakt

Makler Bled d.o.o.

Makler Bled d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: