facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Sevnica, Okroglice

34.500 €
= 18 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1938 m2
  • codeŠifra: PZ00866AN

Podroben opis nepremičnine

OKROGLICE

Na idilični lokaciji v objemu narave pod Lisco (Okroglice) prodamo zemljišče s pripadajočim naravnim ribnikom. Zemljišče odlikuje lokacija, saj se nahaja neposredno na pobočju Lisce, posavskem biseru, ki se severno od Sevnice dviga 947 metrov nad morjem in je zanimiva za pohodnike, planince in gorske kolesarje. Samo zemljišče, na katerem je stal vikend (možnost izgradnje novega zidanega objekta v istih gabaritih) je oddaljeno cca. 10km od Radeč in od Sevnice (šola, pošta, trgovina,…). Skratka s svojo lokacijo navdušuje ljudi, ki si želijo počitnice in vikende preživljati stran od mestnega vrveža v objemu narave.

Parcela z rahlim naklonom, velikosti 1938 m² (parcela je delno zazidljiva) ponuja naraven ribnik, ki je primeren za kopanje in ostale vodne aktivnosti. Sama parcela pa zaradi svoje velikosti zraven »vikenda« (hiše,… Trenutno na parceli ni stavbe) in ribnika nudi dovolj prostora za vrt, za postavitev otroškega igrišča, za nasaditev sadnega drevja,… Na parceli je urejen priključek na lastni vodovod (vodovod si deli 10 hiš, letni strošek vode je 40 EUR), enofazna elektrika, optični kabel za internet in dvoprekatna greznica.

Sama parcela je primerna za preživljanje počitnic, vikendov in vam omogoča bivanje v objemu narave, kjer se lahko naužijete vodnih užitkov, pridelate svoje sadje in zelenjavo, seveda pa je bistvena prednost uživanje v naravnem okolju. Okolica je dejansko območje počitniških hiš, tako da niste popolnoma osamljeni, seveda pa ni moteča prisotnost sosedov. Za več informacij in ogled pokličite na 041/741-602

  • parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.