facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

138.000 €
= 80,0 €/m2*
Kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1724 m2
  • codeŠifra: 529

Podroben opis nepremičnine

-

Z gospodarskim objektom, na prekrasni lokaciji, sončni in razgledni legi na robu zgodovinske istrske vasi Koštabona. Parcela se nahaja ob cesti ki vodi v vas in ima direkten dostop iz ceste. Iz parcele je lep panoramski razgled na istrsko zaledje, dolino Dragonje ter na vas Koštabona. Parcela ima južno lego je podolgovate pravokotne oblike in je členjena v dve nižji terasi. Na parceli se nahaja gospodarski s površino 78,4 m2. Gospodarski objekt je grajen v dveh etažah, leto gradnje je 1976. Na parceli je tudi manjši oljčnik (cca 20 dreves).

Zemljiška parcela se v celoti nahaja v ureditvenem območju za poselitev v območju izvenmestnih naselij, ki je namenjeno za mešano urbano rabo vendar se hkrati zemljiška parcela nahaja tudi na območju, ki je v planskih aktih opredeljeno kot zelena površina. Podrobnejše informacije iz lokacijske informacije so dostopne na sedežu naše družbe ali na ogledu nepremičnine.

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. 

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: