facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Videm

165.000 €
= 1.396 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 118.2 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 376 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • codeŠifra: PH00810KM

Podroben opis nepremičnine

-

Zamislite si idealno notranjost vašega novega doma oblikovano popolnoma po vaših željah ter v celoti prilagojeno vam, vse to na mirni lokaciji.

Dvojček na Vidmu je lociran poleg samega centra naselja Videm v občini Dobrepolje, zato je glavnina potrebne infrastrukture za prijetno življenje le nekaj korakov stran. Poleg tega pa lega vseeno omogoča intimnost na svojem domu. Lokacija dvojčka je tudi izvrstna izhodiščna točka za športne dejavnosti kot so tek, kolesarjenje, hoja, itd… v bližini pa se nahaja tudi športno igrišče.

Enota je funkcionalno zasnovana, ter tako omogoča prijetno življenje samskemu, paru ter tudi veččlanski družini. Skladna je z vsemi najnovejšimi standardi evropske gradnje. 

Hiša je zelo funkcionalno organizirana, v pritličju ima poleg vhoda kopalnico in kabinet (utility), ter velik dnevno bivalni del s kuhinjo in izhodom na zunanjo teraso. Pod stopnicami je velik prostor za shranjevanje. V nadstropju so tri spalnice (dve imata izhod na skupni balkon) ter velika kopalnica.

Hiša je izdelana kot lesena montažna hiša in je primerna za vse, ki cenijo udobje naravnega bivanja. Izdelana je v skladu z  najnovejšimi standardi evropske gradnje - zasleduje učinkovitost, udobje, funkcionalnost,  tehnično naprednost trajnih hiš,  ter varnost pred potresi in požari. 

Za izgradnjo skeleta so uporabljeni najkvalitetnejši izbori materialov za zdravo in udobno življenje. Vsi segmenti objekta se proizvedeni v zaprtem prostoru, kar omogoča najvišji nivo kontrole kvalitete ter nadziranja in organiziranja procesa dela.

Dvojček se prodaja v 3. podaljšani gradbeni fazi, v sodelovanju z našimi partnerji pa vam lahko pripravimo ponudbo za dokončanje do faze na ključ. Dodatno vam lahko ponudimo tudi postavitev nadstreška za avtomobile.

Lokacija ponuja hkrati mir in dostopnost. V neposredni bližini je vrtec, osnovna šola, trgovine, zdravstveni dom in avtobusna postaja.

Mobilnost: Lokacija omogoča dobro cestno povezavo in povezavo z javnim prevozom.

Pravno stanje nepremičnine: Vpisano v ZK, brez bremen

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec krije polovico stroškov nakupa in prodaje.

Vredno ogleda in nakupa.

Resnim interesentom predlagamo, da nas pokličejo za več informacij in možnost ogleda stanovanja!

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!  

 

Hiter kontakt

RENEX, Ksenija

RENEX, Ksenija Mihajlović s.p.