facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, SLOMŠKOV TRG

280.000 €
= 1.722 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 162.6 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/3
  • date_rangeZgrajeno: 1800
  • date_rangeAdaptacija: 2009

Podroben opis nepremičnine

CELJE, SLOMŠKOV TRG

odlična lokacija v samem mestnem jedru, prodaja se 2 in 3 etaža, ki v naravi predstavlja ločeno stanovanje v dveh nadstropjih.Objekt je lociran tik ob mestnem parku, s pogledom na Celjski grad, Anski vrh in cerkev Sv.Daniela. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura. Možnost nakupa hiše v celoti za ceno 350.000,00 EUR.

Stanovanje je bilo obnovljeno v več fazah:streha leta 2008, obnovljena mansarda (elektrika, vodovod,CK,obnova dimnika kjer je možno dogrevanje na kamin,) prvo nadstropje je bilo obnovljeno leta 2009. Mansardni prostorv v izmeri 80 m², je v celoti odprt in ima ohranjeno celotno staro ostrešje in tla.Poleg manjše kopalnice ima tudi manjšo čajno kuhinjo  in zelo spominja na francoske domove.

V prvem nadstropju je ohranjeno veliko meščansko stanovanje v izmeri 80 m²,s pripadajočim večjim balkonom, ki zajema:veliko kopalnico(cca 10 m²), večjo sobo(32 m²), manjšo vogalno sobo (15m²)kuhinjo (15m²) ter bivalni hodnik.

Stanovanje je etažirano in ima svoje priključke.

Vabljeni na ogled naše Facebook strani, ki jo lahko tudi všečkate in boste sproti obveščeni o novi ponudbi. FB: Real-fin in na naš Instgram profil (Real fin), kjer boste lahko videli tudi video predstavitve.

    Hiter kontakt

    Real-fin posredovanje z nepremičninami d.o.o. PE Celje

    Morda bi vas zanimalo tudi: