facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Krško

104.000 €
= 534 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 194.8 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 8210 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • codeŠifra: 3c1fc042

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

-

Na sončni lokaciji na vrhu hribčka v zaselku Loke se nahaja prijetno posestvo, ki nudi lepe odprte poglede in veliko zasebnosti. Bivalni vikend nudi dovolj prostora za uživanje ob koncih tedna in ima velik potencial za ureditev v prijeten dom.

Lokacija je izredno zanimiva, saj se nahaja le dober kilometer iz središča Krškega in v bližini avtocestnega priključka, hkrati pa je na izredno mirni in sončni lokaciji na hribčku v lepi vinorodni pokrajini. Vikend je lociran nad Leskovcem pri Krškem, nad gradom Turn. Takoj nad gradom, nasproti katerega je vinska klet in Kmetijska zadruga Krško se odpira razgled na prijeten zaselek in hribček na sredini katerega se nahaja zemljišče v enem kosu, ki se spušča v dolino in nudi možnost za vinograd ali sadovnjak v večih terasah.

Hiška ima lep tloris v treh etažah. Obsega predprostor, iz katerega vodijo stopnice v klet in v bivalne prostore, torej dnevni prostor s kaminom, kuhinjo in jedilnico. Glavna kopalnica s sanitarijami se nahaja v pritličju ob vhodu v bivalni del. Pritlični del nudi tudi neposreden dostop na teraso.  S terase je lep odprt pogled na Gorjance in sega vse do Kostanjevice, do Pleterij in Trdinovega vrha. Na skrajnem robu parcele je viden Golek, za hišo pa pogosta sprehajalna točka iz Krškega, sv. Jožef.

V neizdelani mansardi se nahaja potencial za ureditev dodatnih spalnih prostorov in sicer je prostora dovolj za dve zaprti spalnici in eno prehodno sobo, ter kopalnico in dnevno toaleto.

Hiša je podkletena in obsega vinsko klet in garažo, ki lahko po želji služi tudi kot delavnica oz. prostor za hobby.

Teren je urejen v terase, tik pod hišo je dovolj ravnega terena, da je možna postavitev bazena, oziroma ureditev večje zelenice.  Na dnu hriba je zasajeno sadno drevje, neposredno ob hiši pa kostanj.

Hiša je priključena na električno omrežje in vodovod. Hiša se nahaja ob manj prometni cesti in nudi veliko zasebnosti.

Pogoj prodajalcev je, da kupec plača 2% davek na promet z nepremičninami.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

 

 

 

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.