facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Šenčur

560.000 €
= 3.032 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 184.67 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 502 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: b5b4d441

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

-

Na mirni lokaciji v osrčju Gorenjske se v urejeni soseski nahajata dve sodobni nadstandardni samostojni hiši.

Šenčur je prijetna vas, ki je že skoraj malo mesto in je ena bolj zaželenih lokacij zaradi urejenosti občine, ki nudi vrhunsko infrastrukturo, lepo navezavo z zeleno okolico, dobro šolo in odlično gospodarsko cono ob avtocestnem priključku. Lokacija je razpeta med lepimi okoliškimi rekreacijskimi površinami, ki nudijo oddih za vse generacije, ter hkrati nudi dobro povezavo z Ljubljano, Kranjem in širšo Gorenjsko.

Moderna lesena novogradnja nudi vrhunsko bivanje in jo odlikujeta kvalitetna izvedba in gradnja po najnovejših nizko energetskih standardih.

Veliko tehničnega znanja in veliko ljubezni do tovrstnega dela je potrebno, da nastaneta tako prijetni varčni hiši obdani z lepo hortikulturo in drevesi, ter sta lahko ponos izvajalcem kot okolici kjer sta umeščeni. Oblikovanje objekta ter okolice, umestitve v prostor, ter izkušeni obrtniki z veliko referencami so poskrbeli za zahtevne drobne detalje.  Vse te rešitve, izjemen volumen in vrhunski tlorisi dajo novogradnji veliko dodano vrednost.

Hiša z 168,26 m2 neto površine ima resnično lep tloris, ki nudi sledeč razpored v dveh etažah:

V pritličju hiše se nahaja svetel centralni del, ki se lepo navezuje na zelen vrt, teraso in na  stopnišče, ki povezuje 1.nadstropje z bivalnimi prostori v pritličju. Hiša nudi lepo pozicionirano dnevno sobo s pogledi na zelen vrt in kamin, za katerega predpriprava je že izvedena, prav tako pa imata lepo pozicijo tudi prostorna jedilnica in funkcionalna kuhinja z otokom. V pritličju sta še dnevna toaleta in funkcionalna shramba izmeri 13,41 m2 skupno s servisnim delom.

Navadno je ves poudarek pri kreiranju lepega bivanjskega dela le v pritličju hiše, pri tej sodobni leseni novogradnji, pa je senzibilna izvedba galerijskega dela tisto kar nudi harmonično spajanje s centralnim delom. Višina stropov v celotni zgornji etaži potrdi sodobno arhitekturno identiteto.

1.nadstropje sicer nudi veliko prostora za dve prostorni otroški sobi, kopalnico, spalnico staršev z lastno kopalnico in garderobo, ter večnamensko galerijo, ki lahko služi hobijem, igralnici ali dodatni spalnici.

Hiša, ki se prodaja v 4.gradbeni fazi in ima do drobnih detajlov urejeno okolico, do 5. oz. finalne gradbene faze  pa manjka še vgradnja rekuperatorja, toplotne črpalke, sanitarne opreme in finalnih tlakov. Seveda je možnost izvedbe do 5.faze, torej prodaja hiše ‘na ključ’.

Kvaliteten izbor masivne lesene gradnje omogoča, da se naravo dejansko približa vse do bivalnih prostorov. Alfa Natura je uveljavljen proizvajalec sodobnih lesenih objektov, katerega gradnja je osnovana iz križno lepljenih lesenih plošč, povzeto iz angleške kratice CLT (cross laminated timber). Les je eden izmed najstarejših gradbenih materialov, ki je v zadnjih letih z razvojem CLT tehnologije gradnje doživel nov preporod. Zaradi pozitivnih konstrukcijskih lastnosti, energetske varčnosti in prijaznosti do okolja in bivanja lesena gradnja postaja nov standard po vsem svetu, zaradi samega ekološkega vidika, dostopnosti in tehničnih lastnosti pa so arhitekti tehnologijo gradnje s CLT hitro posvojili ter v njej prepoznali priložnost za še bolj drzno arhitekturno izražanje, kar je vidno tudi v večno moderni zasnovi novogradnje v središču Šenčurja.

Prepoznavna novogradnja s skrbno urejeno okolico in bogato zasaditvijo, je rezultat strokovnega načrtovanja, skrbno izbranih materialov, kot sta les in kamen, ter poznavanja modernih pogojev bivanja in bo navdušila vse, ki cenite sodobno arhitekturo in iščete prijeten dom.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: