facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica

393.330 €
= 210 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1873 m2
  • codeŠifra: 89e96281

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji v strogem središču Škofljice prodamo zazidljivo zemljišče, ki nudi izjemen potencial za investicijo.

Lokacija v samem središču Škofljice ob vseh upravnih zgradbah nudi bližino vse infrastrukture, dobre prometne povezave in bližino zelenih površin. Atraktivna frekventna lokacija tik ob lekarni je v neposredni bližini avtobusne postaje Ljubljanskega mestnega potniškega prometa, ob glavni cesti Ljubljana-Kočevje, ter ob hitri prometni povezavi do AC priključka na dolenjsko avtocesto pri Šmarju.

Zemljišče je izjemno primerno za gradnjo trgovskega centra, poslovnega objekta za obrtne oziroma storitvene dejavnosti, prodajnega salona ali gradnjo poslovno stanovanjskega objekta.

Iz obstoječih prostorskih aktov izhaja, da se zemljišče nahaja v območju centralnih dejavnosti. Dovoljena je gradnja objekta v treh etažah, pri čemer je pritličje namenjeno poslovnim prostorom, vrhnja etaža pa omogoča umestitev stanovanjskih enot. Iz lokacijske informacije je razvidno tudi, da zemljišče omogoča 70 % pozidanost.

Na samem zemljišču oziroma v neposredni bližini zemljišča se nahaja vsa komunalna infrastruktura.

Zemljišče nudi priložnost za investicijo v poslovni oziroma poslovno stanovanjski objekt, za gradnjo lastnega prodajnega salona ali trgovine večje trgovske verige.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: