facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Komen

98.000 €
= 95 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1026.5 m2
 • codeŠifra: PP1436

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Prodamo 957 m2 veliko stavbno zemljišče, skupaj s že izdelano DGD dokumentacijo za gradnjo stanovanjske hiše. K parceli sodi tudi 1/2 dovozne poti v izmeri 139 m2.

  Zemljišče se nahaja na južnem obrobju Komna, na izredno sončni legi in prelepim razgledom. Do centra Komna je le 5 min hoje. Tik ob parceli so številne sprehajalne poti ter neposreden dostop do travnikov in gozda.

  Na zemljišču je predvidena gradnja objekta v pravokotni ali L obliki. Ker gre za območje naselbinske dediščine je gradbena linija novega objekta že določena, vendar zagotavlja dokaj velike odmike od že obstoječih stanovanjskih stavb. Stanovanjski del hiše je umeščen na višji del parcele na JZ strani, kjer se iz terase odpira razgled na pokrajino, garaža je umeščena na nižji del ob SV meji. Hišo in garažo vizualno povezuje pergola.

  Predvidena stanovanjska hiša je izrisana v skladu z vsemi normativi in predpisi občine Komen. Hiša ima etažnost P+1+podstrešje. V pritličju stanovanjske hiše je večji predprostor, tehnični prostor, dnevna kopalnica z wc-jem, kuhinja z jedilnico in dnevna soba s teraso. V nadstropju so odprta galerija (možno spremeniti v sobo), spalnica, soba in glavna kopalnica.

  Zemljišče je v celoti komunalno opremljeno (vključno s priključkom na kanalizacijo), popolnoma prazno in očiščeno. Neposreden dostop na parcelo je urejen v  makadamski izvedbi.

  Izdaja vseh potrebih dovoljenj in soglasja k DGD so že v procesu (nekatera so že izdana, druga tik pred izdajo). Morebitni kupec mora le zaprositi za izdajo gradbenega dovoljenja.

  Pogoj prodajalca je, da kupec plača 2 % davka na promet nepremičnin (DPV).

  Spletna stran

  http://www.land.si/

  Hiter kontakt

  Boris Kaluža

  NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: