facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Šmartno pod Šmarno goro

365.000 €
= 2.552 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 143.04 m2
 • expand_lessNadstropje: 1/1
 • date_rangeZgrajeno: 2023
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderOpremljenost: Neopremljeno
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
 • codeŠifra: SP4891

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Terasacheck Parkirišče
 • Ogrevanje
  check Toplotna črpalkacheck Talno gretje
 • Lega
  check Zahodcheck Jug
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Zemljišče za izgradnjo na robu naselja - tik ob zelenih površinah

Zemljišče za izgradnjo sodobne bivalne enote v mirnem okolju

Posredujemo pri prodaji zemljišča z izgradnjo dvostanovanjskega nizkoenergijskega objekta - PROJEKT V ZAKLJUČNI FAZI PRIDOBIVANJA GRADBENEGA DOVOLJENJA - OKTOBER 2022 (glede notranje razporeditve ima kupec možnost vpliva na velikost prostorov). Objavljene fotografije objekta, ki je že zgrajen na sosednji parceli in je identičen kot bo bodoča novogradnja na tem zemljišču, ki je predmet prodaje.

Novogradnja bo vmeščena v naselje eno in dvostanovanjskih hiš, ki se nahaja sredi zelenja, na območju pod Šmarno goro. Izvajalec del je podjetje HIŠA JUTING (delujejo več kot dve desetletji, preko 400 zaključenih projektov v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Avstriji). Zemljišče na katerem se bo gradilo, je osončeno tekom celega dneva, razgledi so odprti, obomočje mestne infrastrukture v bližini (šola, vrtec, trgovina, mestni potniški promet, AC ring....).  Pod projekt se je podpisal znani arhitekt g. IGOR FRELIH. Namenjeno ljudem, ki želijo nekaj več kot je danes dostopno na trgu.

Projekt je namenjen ljudem, ki želijo osebno noto v svojem novem domu. Imate možnost izbire vseh zaključnih elementov (stenske obloge, talne obloge, notranja vrata s podboji, sanitarna keramika, razporeditev oz. velikost posameznih prostorov...). Skratka, nekdo bo namesto vas prevzel nadzor nad mojstri, se dogovarjal za izvedbo določenih del, urejal odnos z upravno enoto in še in še, samo, da ohranite dobro voljo, se ne ubadate z nelogičnostjo tovrstnih opravil s katerimi se srečuje izvajalec del. PRIMERLJIV OBJEKT JE ŽE POSTAVLJEN V NEPOSREDNI BLIŽINI NA SOSEDNJI PARCELI (glej sliko) - NOTRANJA DELA V TEKU.

Pritlično stanovanje (81,61 m2 uporabne stanovanjske površine) bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti (58 m2), lična vrtna lopa (8,5 m2) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, prostoren atrij s teraso (zelene površine 131 m2, zunanje pohodne površine - teraso 65 m2, dostopi 17 m2). Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem. Vseljivo konec leta 2022.

Stanovanje v nadstropju (95 ,37 m2 uporabne stanovanjske  površine) bo usmerjeno proti jugo-vzhodu, pripadata mu dve parkirni mesti (43 m2), lična vrtna lopa (8,5 m2) kjer bo fasada enako izvedena kot na hiši, nekaj zemljišča (56 m2) in izvedena pohodna streha (118 m2) na katero bo možen dostop po zunanjih stopnicah (balkon 24,87 m2). Izvajalec del bo lahko pripeljal inštalacije za elektriko in vodo na streho.

Stanovanje bo svetlo, prostorno, z lastno toplotno črpalko in talnim gretjem, gre za nizkoenergijski objekt, večplastna struktura zunanjih sten, ki so široke 35 cm od česar predstavlja izolacija - NEOPOR 15 cm širine in steklena volna širine 16 cm. Svetla višina etaže je 260 cm. Okna so PVC, slovenski proizvajalec RS okna PROFIL INOUTIC ELEGANT, šestkomorna, trojno tesnenje, debelina profila 84 mm. Za vse zaključne elemente so oblikovani cenovni razredi, s korektnim zajetjem materialov višjega cenovnega razreda (npr. za vhodna vrata 2.000,00 eur, keramika 25 eur/m2, parket oz. vinilne obloge 30 eur/m2. Ogrevanje bo izvedeno s toplotno črpalko ORCA COOLWEX excluzive DUO - oz. enakovredno, povsod po hiši bo talno gretje v kopalnici pa dodatno še dekoracijski radiator.

Sredi zelenja - ogromno rekreacijskih površin, izletniških točk, možnost ribolova a blizu mestne infrastrukture (šola, vrtec, postajališče mestnega potniškega prometa, bližina izvoza na avto cesto). Objekt je dodatno ojačan, možnost vstavitve jacuzzija na pohodni strehi.

V ceni je vključeno tamponirano dvorišče v makadam izvedbi, parkirni mesti  ter lopa na vrtu velikosti 8,5 m2. 

Notranjost predstavljenih prostorov boste lahko, takoj po vplačani rezervaciji, v sodelovanju z arhitektom oz. projektantom, prilagodili potrebam vaše družine, prilagodili število sob in velikost posameznih prostorov.

Nizko energijski objekt je opremljen z vsemi potrebnimi certifikati, ki dokazujejo kvaliteto in ustrezajo pričakovanjem evropskega kupca (proizvajalec je Krivaja BIH). Kakovost preverja DIBt, nemški inštitut za gradbeno dejavnost, pridobljen tudi CE certifikat. Slika je delno orientacijska.

Po opravljenem ogledu lokacije in izročitvi predstavitvenega gradiva morebitnemu kupcu, v primeru nadaljnjega interesa, posrednik pripravi predstavitveni sestanek na sedežu izvajalca gradnje (predstavitev materialov, postopka gradnje, terminskega plana, odgovori na vprašanja...). Če je odločitev kupca pozitivna, kupec naroči pripravo osnutkov prodajne dokumentacije (kupec lahko vpliva na plačilno dinamiko, rok in obseg izvedbe, predstavi način financiranja).

Objavljena cena (vključuje izdelavo, ki temelji na predstavljenem opisu hiše in v skladu s pogodbo o naročilu in dobavi, ki jo kupec podpiše z izvajalcem gradnje) že vsebuje DDV. 

Za objekt bo izvajalec gradnje pripravil in izročil dokumentacijo in vlogo za izdajo  UPORABNEGA DOVOLJENJA.

Jamčevalni roki so sledeči:  60 let - statična stabilnost konstrukcije, 30 let - streha, 10 let - stavbno pohištvo, 5 let - toplotna črpalka, splošna gradbena garancija - po Zakonu o graditvi objektov, ostale garancije veljajo po garancijskih pogojih dobaviteljev.

Kupec nima finančnih obveznosti do posrednika iz naslova posredovanja pri prodaji te nepremičnine.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Četrto leto zapored nam GZS (Gospodarska zbornica Slovenije) dodeli CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: