facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Komen

98.000 €
= 89 €/m2*

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1096 m2
 • codeŠifra: PZ22901266859241MP

Podroben opis nepremičnine

KOMEN

Pozdravljeni,

v Komnu je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti 957 m², z že izdelano DGD projektno dokumentacijo za gradnjo stanovanjske hiše.

Zemljišče, ki ima pravokotno obliko, se nahaja na južnem obrobju Komna, na izredno sončni legi s prelepim razgledom, le 5 min hoje oddaljeno od centra Komna. Tik ob zemljišču pa so številne sprehajalne poti ter neposreden dostop do travnikov in gozda.

Na zemljišču je predvidena gradnja objekta v pravokotni obliki ali v obliki črke L. Ker gre za območje naselbinske dediščine, je gradbena linija novega objekta že določena, vendar zagotavlja dokaj velike odmike od že obstoječih stanovanjskih stavb.

Stanovanjski del hiše je umeščen na višji del zemljišča na JZ strani, kjer se s terase odpira razgled na pokrajino, garaža pa je umeščena na nižji del ob SV meji. Hišo in teraso vizualno povezuje pergola.

Predvidena stanovanjska hiša je izrisana v skladu z vsemi normativi in predpisi občine Komen. Hiša ima etažnost P +1+ podstrešje.

 

Razporeditev prostorov obsega:

 • pritličje: večji predprostor, tehnični prostor, kuhinja z jedilnico, dnevna soba s teraso in kopalnica z WC-jem

 

 • 1. nadstropje: odprta galerija (ki jo je mogoče spremeniti v sobo), spalnica, soba in kopalnica

 

Zemljišče je v celoti komunalno opremljeno (vključno s priključkom na javno kanalizacijo), popolnoma prazno in očiščeno. K zemljišču sodi tudi ½ dovozne poti v izmeri 139 m², ki je v makedamski izvedbi.

Izdaja vseh potrebnih dovoljenj in soglasja k DGD so že v procesu (nekatera so že izdana, druga so tik pred izdajo). Potrebno je le še zaprositi za izdajo gradbenega dovoljenja.

Zemljiškoknjižno urejeno in prosto vseh bremen.

 

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Keller Williams nepremičninska družba z več kot 30 agenti pokriva območje celotne Slovenije, po vsem svetu pa ima več kot 190.000 partnerjev.

Pomagamo vam tudi pri urejanju financiranja.

Še več naše ponudbe si lahko ogledate na www.kwslovenia.com.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

ZK stanje: urejeno

Pogoji nakupa: pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičnino v višini 2% od prodajne vrednosti + strošek sestave pogodbe v višini 200,00eur + DDV.

 

  Hiter kontakt

  Milivoj Požlep

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: