facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig

79 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1435 m2
  • codeŠifra: 9-AF

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

-

Parcela s čudovitim razgledom se nahaja na Visokem na Kureščku. V neposredni bližini je glavni vodovodni priključek, čistilna naprava in elektrika, zraven je napeljan tudi kabelski internet. Glede na velikost je možno zgraditi tudi dve hiši.

Locirana je tik zraven naselja Raj nad mestom, ki je vzorčno naselje, kakršna so pri nas še redka, kjer je že postavljenih nekaj hiš in vseljenih družin. Od Ljubljane je oddaljena 25 minut vožnje, cesta je urejena in asfaltirana.

Na Zapotoku je nova waldorfska šola, javni prevoz je organiziran z minibusom, ki redno kroži do Iga in nazaj do Zapotoka, od Iga dalje pa vozi mestni avtobus. Na Golem je tudi klasična osnovna šola, vrtec, trgovina, gostilna in kulturni dom. V bližini parcele je tudi ranč s konji.

Hiše v okolici so lepo urejene, lokacija nudi visoko raven bivalne kulture v miru in sožitju z naravo, pa kljub temu blizu mesta. Primerno je za mlade družine, saj je okolje odlično za odraščanje otrok in druženje s sosedi. Pa še hišni ljubljenčki imajo dovolj možnosti za sprehode.

Področje okrog Kureščka je znano po dobri in zdravilni energiji, parcela pa se nahaja prav na tem delu.

Ponudbeni pogoj prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin in stroške sestave prodajne pogodbe prevzame kupec.

Prijazno vabljeni na našo spletno stran www.nepremicnina-dvorec.si, kjer se lahko seznanite z našo ponudbo in pogoji nakupa in prodaje.

Hiter kontakt

DVOREC POSREDNIŠKA

DVOREC POSREDNIŠKA HIŠA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: