facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Moste, LJ. MOSTE, ZALOŠKA CESTA

168.000 €
= 4.841 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 34.7 m2
  • expand_lessNadstropje: 4/4
  • date_rangeZgrajeno: 1971
  • date_rangeAdaptacija: 2020
  • reorderEner. izk. G

Podroben opis nepremičnine

LJ. MOSTE, ZALOŠKA CESTA

v manjšem, urejenem stanovanjskem kompleksu zgrajenem ob pristnem obalnem območju sotočja Ljubljanice in Grubarjevega prekopa. Stanovanje se nahaja v nižjem bloku z urejenimi zelenicami, otroškim igriščem in rekreacijsko potjo ob Ljubljanici, ter parkirnimi površinami proti Zaloški cesti. Najbližja urbana infrastruktura s tržnico, trgovinami in lokali, banko in pošto, šolami in ZD Moste se nahaja v središču Most, vsa ostala pa v bližnjih Fužinah in BTC. Obilo rekreacijskih površin in igrišč.

Stanovanje je urejeno sodobno in zelo praktično. Po prvi obnovi leta 2004 in dokončni, funkcionalni prenovi leta 2019 so v stanovanju urejeni mali predprostor s prehodno kuhinjo, glavna soba, kabinet in kopalnica. Pri tem so bile prenovljene vse površine in celotna kopalnica. Obstoječa okna so zamenjana s sodobnimi v PVC izvedbi in dvojnim termopanom ter roletami, vhodna vrata pa s protivlomnimi. Stanovanje je opremljeno praktično, s povsem novo opremo.

V stavbi se v kletni etaži nahajajo urejeni skupni prostori, prostorna kolesarnica s izhodom na parkirišče in sušilnica, ter stanovanjem pripadajoče shrambe.

Stavba je opremljena z vsemi komunalnimi priključki in daljnovodnim razvodom centralnega ogrevanje stanovanj in sanitarne vode.

Stavba in skupni komunikacijski prostori so ves čas od izgradnje redno in skrbno vzdrževani. Leta 2021 je bila v celoti obnovljena ravna streha in urejena terasa, obnova fasade pa se načrtuje v bližnji prihodnosti.

ZK je urejena in brez bremen.

V primeru naložbe, stanovanje je zelo primerno za dolgoročno oddajanje, kakor tudi za turistične namene.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: