facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Radovljica

175.000 €
= 3.205 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 54.6 m2
 • expand_lessNadstropje: 4/4
 • date_rangeZgrajeno: 1978
 • date_rangeAdaptacija: 2015
 • reorderEner. izk. D

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

RADOVLJICA

Posredujemo pri zastopanju ekskluzivne prodaje 2 sobnega stanovanja v izmeri 54,60 m² in parkirnega mesta - nadstreška za avto pred stavbo.

Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju. Obnovljeno leta 2011. Lepo urejeno in vzdrževano, svetlo sončno stanovanje. 

Prodajalec je stanovanje preuredil in balkon vključil v notranji del bivalne površine. Balkonska okna so pvc-termopan stekla. Vsa vrata so nova, vhodna pa kvalitetna protivlomna.

Stanovanje v naravi predstavlja predsobo, spalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo združeno skupaj, zastekljen balkon, kletni prostor. Stavba ima tudi skupne prostore - kolesarnica, ipd.

Stanovanju pripada tudi parkirno mesto pred stavbo, ki v naravi predstavlja enoten kovinski nadstrešek ob celotni dolžini stavb, kjer so tudi preostala pokrita parkirna mesta, ki se nahajajo na občinskem zemljišču in so namenjena izključno namenu parkirianja. Parkirno mesto se prenaša vedno v lastništvo, oziroma uporabo z prodajo stanovanja naslednjemu lastniku-kupcu.

Okolica vseh stavb je lepo urejena, ozelenjena, posejna z okrasnim grmovjem in drevesi. Okolje je mirno, varno. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura. Športni park, mestno kopališče, bližina starega dela mesta, ipd ...

Stanovanje ne potrebuje vlaganj in omogoča takojšnje nemoteno bivanje.

Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame v plačilo 2,0 % prodajnih stroškov od pogodbene vrednosti.

Za vse ostale dodatne informacije nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja. 

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri prodaji / nakupu vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Pravno varno ter korektno se potrudimo pri celotni izvedbi vaše prodaje / nakupa / najema nepremičnine.

Vaše ponudbe in povpraševanja o terminu ogleda vas prosimo, da nam posredujte na E-mail; info@exedra-nepremicnine.com  ali  sms 041 703 806

  Hiter kontakt

  Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: