facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora, Podkoren

400.000 €
= 1.444 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 277 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1978
 • reorderEner. izk. C

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Parkiriščecheck Terasa
 • Ogrevanje
  check Olje

Podroben opis nepremičnine

PODKOREN

Posredujemo pri ekskluzivni prodaji 3/4 hiše (6 v ZK vpisanih etažnih posameznih delov) vasi Podkoren, občina Kranjska Gora.

Hiša je zgrajena 1978, samostoječa, opečna gradnja, betonska kritina, obsega 4 etaže (K+P+1+M).

V zemljiški knjigi je vpisana etažna lastnina za vse dele stavbe in sicer v ZK je vpisanih 11 etažnih delov, od katerih je prodajalec lastnik 7 etažnih ID-jev in solastnik dveh posameznih skupnih delov, ki pa v ZK prostorsko niso lastniško opredeljeni, razen v solastniškem deležu in sicer 3/25 od 80,00 m².

V kletnem delu je kotlovnica na olje, predpriprava za savno, koesarnica, itd ...

V treh etažah z tremi vhodi so trenutno ločene tri enote (dva sta med seboj povezani) in predstavljajo 3 kuhinje, 3 kopalnice, sanitarije, 6 sob (možno izdelati več sob), različni predprostori, balkoni,

Možne so različne prostorske spremembe za izboljšanje funkcionalnosti, ki bi bile vsekakor potrebne. Objekt trenutno ni bivalen, saj ni opremljen in potrebno bi bilo preveriti in vzpostaviti vse priključke v funkcionalnost. Konkretno gradbeno zunanja obnova celega objekta in večinoma tudi notranjih bivalnih prostorov.

Objekt nima lastnega zemljišča razen funkcionalnega, ki pripada stavbi. Parkirina mesta so dogovorjena z medsebojno urejenimi dogovorom z preostalimi lastniki.

Dogovor o nakupu preostalega dela zemljišča (samostoje parele) je možen (potekajo dogovori z lastnikom parcele). Prav tako v isti stavbi prodajamo še dva v ZK vknjižena etažna dela (manjše  podpritlične stanovanjske enote).

Objekt je že v rahhlo obrabljenem gradbenem stanju in je potreben obnove (streha, fasada, inštalacije, notranje stavbno pohištvo, razen oken, ki so PVC-Termopan stekla, itd ... ).

Objekt nahaja ob glavni cesti proti mejnem prehodu z Avstrijo, na lepi celodnevno sončni legi, z lepimi razgledi na smučišče Fis poligon in ostale gore.

Sicer stavba vsekakor ima velik tržni potencial za turistične namene. Na južni strani je še parcela (za katero še potekajo dogovori o prodaji), kjer je že v predhodnem obdobju prešnji lastnik imel namen zgraditi bazen in je bila delno že začeta gradnja bazena.

Po obnovi bi bil to sigurno prepoznaven objekt in prepoznavna turistična ponudba na dobri lokaciji. Razlog prodaje je bolezen, lastnik je strejši in je nenadoma hudo zbolel, tako da sam ni več sposoben objekt pripraviti za obnovo in ga komercialno tržiti.

Zato je tudi cena glede na kvadarturo zanimiva. Za vlagatelje, ki poznajo okolje in turistični potencial Kranjsko gorske občine in vasi Podkoren ni potrebno posebej razlagati o priložnosti.

Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri nakupu, prodaji, najemu vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Za vas se pravno in varno potrudimo pri celotni izvedbi nakupa ali prodaje vaše nepremičnine.

Za vse ostale dodatne informacije prosimo kontaktirate nepremičninsko družbo in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja.

Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami in brez predhodnega dogovora termina z nepremičninsko družbo, ker lastniki ne želijo nenapovedanega motenja posesti.

Vaše ponudbe in dogovore o terminu ogleda, vas prosimo, da nam posredujete na naš E-mail; info@exedra-nepremicnine.com ali sms na tel. št.: 041 703 806

  Hiter kontakt

  Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: