facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Kamnik

195.000 €
= 168 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1162 m2
  • codeŠifra: 101240-2

Podroben opis nepremičnine

Na lokaciji Sovinja peč nad Kamnikom, v objemu čiste neokrnjene narave, prodamo izjemno parcelo s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem in izdelanim načrtom za gradnjo enostanovanjske stavbe. Z gradnjo se lahko prične takoj. 

Na parceli je predvidena gradnja počitniške hiše (tlorisni gabariti 8 x 10 m) in manjše vrtne ute, prostorsko gledano pa bi bilo možno zgraditi dva takšna objekta ali pa zraven urediti še velik bazen, vrt, igrišče... Na parceli so vsi priključki, zagotovljena je oskrba z lastno vodo, dovozne poti so urejene in sicer z dveh smeri. Do parcele vodi urejena asfaltna cesta. 

Prelep razgled na okolico, kjer ni predvidene nobene gradnje več, saj gre za parcelo, ki se nahaja v zadnjem pasu zazidalnosti. 

Parcela se nahaja cca. 12 minut vožnje iz centra Kamnika, znotraj cca. 7-10 min vožnje pa se nahajajo Terme Snovik, Osnovna šola (šolski bus), trgovine... V neposredni bližini so izhodišča za številne izletniške poti (pohodniške in kolesarske), idealno pa je tudi za turiste, željne popolnega miru, stran od ponorelega sveta. 

Gre tudi za izvrstno investicijsko priložnost, saj se parcela prodaja z izdelano dokumentacijo in prijavljenim pričetkom gradnje (poravnan in utrjen teren z zakoličbami, oporni zid), obenem pa se parcela nahaja v turistično zelo atraktivnem delu, kjer so podobni objekti z oddajo apartmajev utečen donosen posel. 

Lepo vabljeni k ogledu. 

Hiter kontakt

Robert Klopčič

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: