facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogaška Slatina

869.000 €
= 2.084 €/m2*
Kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 417 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 4485 m2
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 2005
  • codeŠifra: EJ1546

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    checkToplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

LUKSUZNA VILA V ROGAŠKI SLATINI

Posest z urejenim zemljiščem skupne velikosti 4.485m2 je kompletno ograjena, zagotovljen pa je tudi video nadzor.

 

Po prehodu dvoriščnih vrat na daljinsko odpiranje se po privatnem asfaltiranem cestišču pripeljemo do garaže z dvema 2 prostornima parkirnima mestoma. V kletnem prostoru se nahaja toaletni prostor s tušem ter kotlovnica z dvema toplotnima črpalkama (zrak-voda), s pomočjo katerih se vila ogreva in v vročih poletnih mesecih tudi hladi.

V pritličju se nahaja osrednji bivalni prostor, ki sestoji iz wc-ja za goste, pisarne, utility-ja, prostorne dnevne sobe s kaminom, odprte kuhinje z jedilnico in kuhinjsko shrambo ter izhodom na zunanjo teraso.

Po dvostranskem stopnišču dostopamo v zgornje nadstropje vile, kjer se nahaja spalni del hiše, ki sestoji iz 3 spalnic in 2 kopalnic. Dve prostorni kompletno opremljeni otroški sobi imata skupno kopalnico s tuš kabino in wc-jem ter prostorno garderobo. Glavna spalnica je povezana z prehodom v lastno prostorno kopalnico s tuš kabino in masažno kadjo. V glavni spalnici se nahaja še lastna garderobna soba in izhod na balkon. Pohištvo je v večji meri narejeno po meri.

 

V vsakem prostoru v vili se nahaja termostat, s pomočjo katerega se uravnava željena temperatura zraka. Na zadnji strani vile je urejena zelenica z zunanjim bazenom s slano vodo ter piknik prostor za preživljanje prostega časa in uživanje z družino in prijatelji. Okolica vile je urejena in skrbno negovana, ki skupaj z vilo tvori resnično sanjski dom.

Priporočamo za ljudi, ki si želijo uživati v mirnem in intimnem okolju obdani z naravnim habitatom nedaleč stran od centra mesta z vso potrebno infrastrukturo.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

Hiter kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: