facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Komenda, Gora pri Komendi

177.000 €
= 157 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1124 m2

Podroben opis nepremičnine

GORA PRI KOMENDI

Gora pri Komendi; posredujemo pri prodaji zemljišča v velikosti 1.124 m2. Zemljišče je na sončni lokaciji in nudi čudovit razgled. Stavbno zemljišče v naravi predstavlja travnik, in je na obrobju v rahlem naklonu, prodamo.

Parcela v rahlem naklonu, je obrnjena na južno stran in je komunalno urejena z vsemi priključki (vodovod, elektrika, plin, kanalizacijski priključek ter optični priključek). Dostop na parcelo je urejen neposredno iz občinske asfaltne ceste. Parcela v skupni velikosti 1.124 m²  obsega 1.090 m² stavbnega zemljišča in 34 m² kmetijskega zemljišča.

Nepremičnina se nahaja na prijetni, s soncem obsijani lokaciji mirne vasice Gora v občini Komenda, le nekaj minut od mest Kamnik, Domžale in Ljubljana. Z novo prometno infrastrukturo - obvoznico - pa je dostop do omenjenih krajev lažji in hitrejši. Do AC priključka Vodice je 6 km.

Po lokacijski informaciji se dopušča gradnja enostanovanjskega ali dvostanovanjskega objekta (K+P+1+M ), pri čemer višina kapa ne sme presegati 7 m nad kotom urejenega terena. Streha je praviloma dvokapnica, nad delom stavbe v obsegu do 50 % pa je dovoljeno urediti tudi ravno streho. Minimalni delež zelenih površin mora biti 30 %. Maksimalni faktor zazidanosti gradbene parcele pa je 35 %.

Parcela bo navdušila vse, ki vam veliko pomeni kakovost bivanja nekoliko odmaknjeno od mestnega vrveža in veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa v naravi.  V bližini so: Kamniški vrh, Kamniško sedlo, Velika planina, Arboretum Volčji potok, Izvir Kamniške Bistrice…

Infrastruktura v bližini:

Vrtec, Osnovna šola – 650 m

Pošta – 750 m

Športni park – 900 m

Trgovina, Zdravstveni dom, Lekarna – 1000 m

Na željo prodajalca vas naprošamo, da na oglede ne hodite sami. Za voden ogled nas pokličite in z veseljem se bomo dogovorili za primeren termin.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača stroške priprave pogodbe v višini 2 % od pogodbene vrednosti.

Vljudno vabljeni na ogled

    Hiter kontakt

    Marko Jertant

    Bcaktiv, Bogdan Capuder s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: