facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran

397.000 €
= 3.054 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 130 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 1994
  • codeŠifra: PS22901266859252PB

Podroben opis nepremičnine

PIRAN

Proda se pet etažna vrstna hiša v centru Pirana. Hiša je v coloti prenovljena. V vseh etažah so bile narejene betonske plošče ter betonske stopnice.  Vsaka etaža ima svojo kopalnico! Hiša je primerna tudi za investicijo oz. prenovo v več apartmajev za oddajo. Nudi pa tudi možnost, da se en del uporablja za bivanje lastnika, ostale dele se oddaja.

V spodnji etaži je velika shramba, ki ima svoj vhod na ulico, ter kopalnico. V prvem nadstropju je garsonjera s svojo kopalnico. V drugem nadstropju sta dve spalnici s svojo kopalnico. V tretjem nadstropju je večja spalnica in shramba s svojo kopalnico. V najvišjem nadstropju je velika dnevna soba in kuhinja z visokimi stropovi.

Hiša je lično urejena in vredna ogleda. Nudi več možnosti, tako za oddajanje kot za bivanje, možno narediti butični hotel.

Za več informacij me lahko pokličete na: +386 (0)40 615 614 Pia Bizjak

 

Pogoji nakupa: pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe prevzame del stroška prodaje nepremičnine v višini 2% + del dodatnih stroškov prodaje v višini 200,00 eur + DDV.

 

V primeru, da morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino se obrnite na nas. Naj prodaja in nakup nepremičnine za vas postane prelepa izkušnja.

V kolikor potrebujete nasvet v zvezi s financiranjem, smo ravno tako pravi naslov.

  • 3

Hiter kontakt

Pia Bizjak

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: