facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Šmarješke Toplice, SELA POSEST

1.400.000 €
= 2.120 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 660.3 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 2619 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2002
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: Sela

Podroben opis nepremičnine

ŠMARJEŠKE TOPLICE, SELA POSEST

na izredno lepi lokaciji v neposredni bližini Šmarjeških Toplic prodajamo manjšo posest, na kateri sta stanovanjska in poslovno stanovanjska hiša. Posest obsega skupaj 2.619 m2 zemljišča, od tega je 1.819 m2 stavbnega zemljišča, 800 m2 pa je kmetijskega zemljišča, v naravi čudovita hortikulturno urejena zelenica in zelenjavni vrt. Lokacija je infrastrukturno izredno dobro urejena, v bližini priključek na AC, do Novega mesta 15 minut in do Ljubljane le 45 minut vožnje.

Stanovanjska hiša, poslovno stanovanjska hiša in pripadajoče tlakovano dvorišče so bili arhitekturno skrbno načrtovani in izredno kvalitetno zgrajeni in opremljeni, ter vsa leta tudi skrbno vzdrževani.

Stanovanjska hiša je zasnovana kot trinadstropni objekt ( K+P+M) z vkopano kletjo z dvema popolnoma opremljenima stanovanjskima enotama, ki pa lahko funkcionirata tudi kot celota.

Poslovno stanovanjski objekt se razprostira v 3 nadstropjih (P+N+M), v pritličju so garaže, pisarna in pomožni poslovni prostori, v nadstropju je veliko opremljeno stanovanje, mansarda pa je neizdelana in je možna izgradnja dodatnega samostojnega stanovanja z ločenim vhodom.

Hiša in poslovno stanovanjski objekt se po dogovoru s kupcem prodajata z vso opremo in pohištvom.

Okolica hiše je zaokrožena s prekrasno negovano zelenico in zelenjavnim vrtom, od koder se razprostira čudovit razgled po dolini in vam nudi popolno zasebnost.  Na tlakovanem dvorišču sta še nadstrešek za osebna vozila in večja vrtna lopa za shranjevanje orodja ali drvarnica.

DODATEN OPIS STANOVANJSKE HIŠE

Hiša ima tri etaži v skupni izmeri 329,30 m² (klet, pritličje in mansarda).  Klet v izmeri cca. 80 m² je skupna, v pritličju in mansardi pa sta dve ločeni, popolnoma opremljeni stanovanji, vsako v izmeri cca. 130 m².

 • število sob - spalnic: 7
 • število kopalnic in WC: 3
 • število kuhinj in jedilnic: 2
 • v vsakem stanovanju je stilski kamin.

Razporeditev prostorov:

1. etaža (klet): kotlovnica, vinoteka, več kletnih in pomožnih prostorov, WC;
2. etaža (pritličje): 3 in več sobno stanovanje (dnevna soba s kaminom in izhodom na  pokrito teraso, kuhinja z jedilnico, pomožna kuhinja,  spalnica, otroška soba, utility, shramba, kopalnica, WC, vezni hodniki in stopnišče);
3. etaža (mansarda): 4 sobno stanovanje z balkonom (dnevna soba s kaminom, kuhinja z jedilnico, shramba, spalnica, 2 otroški sobi, kabinet, kopalnica, WC, vezni hodniki).

Glavni vhod v 2. in 3. etažo je skupen, vse tri etaže pa povezuje tudi notranje stopnišče.

Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje več vozil, za hišo je urejena zelenica z zelenjavnim vrtom in vrtno lopo.

Oprema / pohištvo: vsi prostori so opremljena z zelo kvalitetnim pohištvom izdelanim po naročilu, razen osebnih stvari je vse zajeto v prodajni ceni.

Ogrevanje: CK s pečjo Viessmann - kombinacija olje in drva, v vsakem stanovanju je stilski kamin na drva.

Hlajenje: centralni klimatski sistem - Fan cooler.

Sanitarna voda: toplotna črpalka z zalogovnikom.

Infrastruktura / priključki: hiša je priključena na elektro, vodovodno, telekomunikacijsko omrežje in na javno kanalizacijsko omrežje.

Zemljiško knjižno stanje nepremičnine je urejeno.

DODATEN OPIS POSLOVNO STANOVANJSKEGA OBJEKTA

Poslovno stanovanjski objekt ima tri etaže v skupni izmeri cca. 280 m² ( pritličje, nadstropje in mansarda).  V pritličju so garaže, skladišče, pisarna in ostali pomožni poslovni prostori v izmeri cca. 128 m², v nadstropju je popolnoma opremljeno 4 sobno stanovanje s kaminom, izhodom na balkon in z ločenim vhodom v izmeri cca. 120,00 m², mansarda v izmeri 90 m² je neizdelana.

Razporeditev prostorov:

1. etaža (pritličje – poslovni del): dve garaži, dva skladiščna prostora, dve pisarna, drugi pomožni prostori, kurilnica, WC s tušem;
2. etaža (nadstropje): 4 in več sobno stanovanje (dnevna soba s kaminom, kuhinja z jedilnico, kabinet, pralnica, spalnica, 2 otroški sobi, shramba, balkon, kopalnica, WC, vezni hodniki in stopnišče);
3. etaža (mansarda): neizdelana.

Vse tri etaže imajo ločene vhode, etaže povezuje zunanje pokrito stopnišče.Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje več vozil

Oprema / pohištvo: vsi prostoriso opremljena z zelo kvalitetnim pohištvom izdelanim po naročilu , razen osebnih stvari je zajeto v prodajni ceni.

Ogrevanje: CK s pečjo Viessmann na olje, kamin v stanovanju.

Hlajenje: klimatske naprave.

Sanitarna voda: električni bojler.

Infrastruktura / priključki: poslovno stanovanjski objekt je priključen na elektro, vodovodno, telekomunikacijsko omrežje in na javno kanalizacijsko omrežje.

Zemljiško knjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Za podrobnejše informacije nam lahko pošljete sporočilo -  igor@kvadrat-nepremicnine.si

Kvadrat nepremičnine – https://www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremicnina/smarjeske-toplice-sela/lXYrDn

  Hiter kontakt

  Morda bi vas zanimalo tudi: