facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Lemberg pri Šmarju, ŠMARJE JELŠAH

131.000 €
= 548 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 239 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 3328 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1980
 • codeŠifra: PH02454BK

Podroben opis nepremičnine

LEMBERG PRI ŠMARJU, ŠMARJE JELŠAH

Samostojna hiša, 239 m², v 3. etažah, PK+VP+M, LEMBERG PRI ŠMARJU, ŠMARJE PRI JELŠAH
Na mirni in zeleni lokaciji na pobočju hriba pod gozdom, v Lembergu pri JŠmarju, prodamo prostorno starejšo vzdrževano samostojno hišo z velikim zemljišem. Na parceli stoji tudi samostojna garaža z drvarnico in samostojna lesena brunarica s shrambo. Ob hiši je ograjen zelenjavi vrt s sadovnjakom. Do hiše vodi makadamska cesta v dolžini cca 150 m.

Hiša je bila zgrajena leta 1980. Istega leta je bil zgrajen tudi ločen zidan objekt z garažo (28 m²), l. 1976 pa je bila postavljena lesena brunarica (28 m²), v kateri si je lastnik v času gradnje uredil bivalni prostor. Hiša je primerna tako za posameznike kot tudi družine, ki iščejo mirno, intimno lokaciji v naravi, kjer so lahko samooskrbni in živijo v sozvočju z naravo.

Površina, razporeditev in lega

 • Hiša je sestavljena iz treh etaž (PK+VP+M), in obsega skupaj 239 m² bruto površine in od tega 81m² čiste neto stanovanjske površine. 
 • V polkleti veliki 80 m² (do katere je dostop direktno pred hišo oyiroma skozi garažo ali preko stopnišča iz hiše), se nahajajo: letna kuhinja, kurilnica, vinsk klet in garaža.
 • V pritličju 80 m² se nahajajo: predprostor, hodnik s stopniščem, kuhinja z jedilnico in dve sobi z izhodom na balkon.
 • Mansarda, ki je še neizdealna in ima delno stojno višino (trenutno dostop preko zložljivih stropnih stopnic, možno pa je izdelati ločen samostojni vhod iz severne strani ob hiši) je velika 78 m² bruto.

Zemljišče v velikosti 3.328 m² je razdeljeno na več sklopov, stavbišče s hišo, dovozno pot s parkiriščem in dvoriščem pred hišo, velik travnik in delno gozd na jugo vzhodni strani za hišo, ograjan sadovnjak z leseno brunarico na severu ob hiši ter poleg še zelenjavni vrt, in brežina pred hišo v smeri severo zahoda. Dostop in javne ceste je urejen po makedamski cesti čez gozd.

Prenove in opremljenost
Hiša je vzdrževana in je potrebna obnove (posodobitve). Prodaja se delno opremljena.

Dodatne karakteristike

 • Razpoložljivi priključki: vodovod, elektrika, kabelski priključek.
 • Ogrevanje: CK na plin (plinohram) in kamin na drva.  
 • Parkiranje: v garaži v hiši, v ločeni zidani garaži in pred hišo.

Opis lokacije in razpoložljiva infrastruktura
Hiša se nahaja na izredno mirni in zeleni lokaciji. V zaselku je še nekaj stanovanjskih hiš, ki pa so vse med seboj dovolj odmaknjene, da nudijo veliko mero zasebnosti. V neposredni bližini se nahaja vse potrebna infrastruktura (Šmarje pri Jelšah 5 km, Rogaška Slatina 10 km in AC Dramlje 18 km).

Ostalo
Vpisano v ZK. Takoj vseljiva.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv, obračunano od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

 • 1

Hiter kontakt

Boštjan Kocjan

Kreativdom d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: