facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Preddvor, Tupaliče

425.000 €
= 3.130 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 135.8 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 461 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: H-81/2021

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Tupaliče

  novogradnja Tupaliče

  Na mirni lokaciji v osrčju Gorenjske na obrobju občine Preddvor se v urejeni soseski nahaja sodobna nadstandardna samostojna hiša, zgrajena po modernih standardih nizko energetske hiše skupne bivalne površine 135,80 m2. Začetek gradnje je predviden jeseni 2022. Predviden zaključek gradnje je konec leta 2022 oz. najkasneje začetek leta 2023.
  Preddvor je prijetna vas, ki je že skoraj malo mesto in je ena bolj zaželenih lokacij zaradi urejenosti občine, ki nudi vrhunsko infrastrukturo, lepo navezavo z zeleno okolico, dobro šolo, športni park … Lokacija je razpeta med lepimi okoliškimi rekreacijskimi površinami, ki nudijo oddih za vse generacije, ter hkrati nudi dobro povezavo z Ljubljano, Kranjem in širšo Gorenjsko.
  Moderna novogradnja nudi vrhunsko bivanje in jo odlikujeta zelo funkcionalna razporeditev, kvalitetna izvedba in gradnjo po najnovejših nizko energetskih standardih ter stoji na lepi pravokotni parceli velikosti 461 m2. Ob hiši bo pokrit nadstrešek za dve vozili.
  Hiša je klasične gradnje v dveh etažah skupne površine 135,80 m2 neto površine ima resnično lep tloris, ki nudi sledeč razpored v dveh etažah: v pritličju hiše se nahaja velik bivalni del z veliko pokrito teraso, ki se lepo navezuje na zelen vrt, predprostor, kopalnica, stopnišče in kabinet. V nadstropju je spalni del s kopalnico in sicer spalnica in dve otroški sobi in kopalnica ter pomožni prostor.
  Vgradni materiali: tri slojna Alu-les okna z predpripravo za električna senčila in komarnike, črna opečna streha, fasada z 20 cm toplotne izolacije, predpriprava za kamin, predpriprava prezračevanje - rekuperacija, klima, ogrevanje predvideno toplotna črpalka s talnim ogrevanjem …
  Hiša se prodaja v 3. PGF in ima urejeno okolico.

  Pogoj nakupa je, da kupec povrne strošek agencije prodajalcu v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

  Več informacij na 030 635 478 Tomaž ali na tomaz.kosir@fesst.si

  Hiter kontakt

  Tomaž Košir

  Fesst d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: