facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogaška Slatina

350.000 €
= 954 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 366.9 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1030 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1976

Podroben opis nepremičnine

ROGAŠKA SLATINA

V edinstvenem letoviškem mestu - v Rogaški Slatini, v objemu gozda, se nahaja samostojna hiša s tremi urejenimi apartmaji, s čudovitim in pomirjajočim pogledom na zelene površine okoliških gričev. Lokacija hiše nudi izredno veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi in odmika od mestnega vrveža, kakor sproščanja v bližnjih termah.

Stanovanjsko hišo tvorijo trije urejeni apartmaji z ločenimi vhodi, ki jih lahko oddajate tudi preko spletne strani hotela Rogaška Slatina ali preprosto v enem stanovanju živite sami, ostala dva pa oddajate in ustvarjate dohodek. Velikost največjega apartmaja je 180,8 m² (bivalni del 90,6 m²), drugega apartmaja je 175,9 m² (bivalni del 113,6m²) in tretjega apartmaja  10,2 m².

Omeniti je potrebno, da je bila pred desetimi leti obnovljena streha, ogrevanje je centralno, okoli hiše je urejen vrt s skupnim prostorom za žar in urejeno večje parkirišče. Celotno zemljišče je obdano z zelenjem in nudi popolno zasebnost bivanja.

Namen uporabe omenjene hiše je za lastno uporabo (stalno bivanje, vikend) v mirnem, zdravem okolju, kakor tudi za turistično bivanje (oddajanje), ki lastniku ustvarja dobiček.

Za več informacij in podrobnejši opis hiše z velikim potencialom, nas pokličite čimprej!

Ponudbeni pogoji prodajalca: plačilo davka na promet nepremičnin prevzame kupec.

    Hiter kontakt

    Avenija nepremičnin d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: