facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, LJ. CENTER, TRUBARJEVA CESTA

410.000 €
= 3.758 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 109.1 m2
  • expand_lessNadstropje: Visoko pritličje
  • date_rangeZgrajeno: 1939
  • date_rangeAdaptacija: 2011
  • codeŠifra: S120

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER, TRUBARJEVA CESTA

LJUBLJANA-CENTER, Trubarjeva cesta

Posredujemo pri prodaji staromeščanskega 3 sobnega stanovanja na Trubarjevi cesti, s pogledom na Ljubljanski grad. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju štiri nadstropne hiše in meri 109,1m 2, , od tega 24,7m 2 kleti. Objekt je bil zgrajen leta 1939. Na samem objektu je bila zamenjan streha leta 2006 in fasada leta 2016.

Ko vstopimo v stanovanje, vstopimo v veliko vežo iz katere so vhodi v vse sobe. Na desni, južni strani stanovanja se nahaja kuhinja z jedilnico in veliko svetlo dnevno sobo, ki ima pogled na Ljubljanski grad. V veži je tudi manjša garderobna soba in velika kopalnica z walk-in tušem. Na severni strani stanovanja pa se nahajata dve sobi in sicer ena otroška soba, ter velika spalnica z manjšo garderobo. Gre za staro meščansko stanovanje z visokimi stropovi 2,85m.

Stanovanje je bilo kompletno adaptirano leta 2011, kjer so bile zamenjane vse elektro in strojne inštalacije, prav tako se je spremenil tloris stanovanja in sicer tako, da so se spalni prostori prestavili na severno stran in bivalni prostori na južno stran. Združil se je wc in kopalnica, ter s tem pridobili prostornejšo kopalnico, ki ima tudi okno.

Stanovanju pripada tudi ogromna klet v izmeri24,7m² .

Prav tako ima hiša urejeno skupno dvorišče, zelenico za posedanje vseh lastnikov. Sama lokacija stanovanja, pa je na eni izmed najbolj iskanih lokacij znotraj samega centra Ljubljane, v neposredni bližini tovarne Rog, ki bo po kompletni prenovi predstavljala Ljubljansko umetniško središče.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.

Cena: 410.000 EUR

Koda: S120

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: