facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Trebnje, Sejenice, VELIKA - LOKA.

119.000 €
= 1.178 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 101 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 10055 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1956
 • date_rangeAdaptacija: 1981
 • codeŠifra: PH02467BK

Podroben opis nepremičnine

SEJENICE, VELIKA - LOKA.

Samostojna hiša, 100 m², v 2. etažah, VELIKA LOKA – SEJENICE, OBČINA TREBNJE,
Na mirni in zeleni lokaciji, v osrčju neokrnjene narave, sredi dolenjskih gričev, s poglebom na Trebanjsko delino in vse do Snežika, prodamo manjšo samostojno hišo z velikim zemljiščem / posestvom, ki se razprostira na dobrih 10.000 m². Hiša je bila zgrajena l. 1956 in je najprej služila kot vikend – zidanica, kasneje l. 1981 pa je bila dozidana in spremenjena v stanovanjsko hišo. Hiša ime dve etaži polklet in visoko pritličje. V spodnji etaži se nahajajo vinska klet in dve shrambi, v zgornji etaži pa so bivalni prostori. Poleg hiše se nahajata še dva zidana objekta in sicer garaža z verando in gospodarsko poslopje (štala / kurnik). Hiša zaokrožuje večjo posest veliko 10.055 m², od česar večino predstavljajo kmetijske površine (nekdanji vinograd in sadovnjak ter travnik) ter delno gozd, ki je velik 3.018 m². Hiša se nahaja na robu zaselka in nudi izreden mir in življenje v neokrnjeni naravi v pravem pomenu besede. Hiša je primerna zlasti za tiste, ki iščejo svoj novi dom v neokrnjeni naravi, izven mestnega vrveža, a hkrati dovolj blizu vsej potrebni infrastrukturi. Lahko se uporablja samo kot vikend ali pa za stalno prebivanje.

Površina, razporeditev in lega

 • Hiša je sestavljena iz dveh etaž (PK+VP), in obsega skupaj 100 m² bruto površine od tega stanovanjske bivalne površine 50 m².
 • V kleti se nahajajo: vinska klet s shrambo in dodatna ločena klet.  
 • V pritličju se nahajajo: vhod v vetrolovom, kuhinja z jedilnico, kopalnica z wc-jem in dve spalnici. Iz večje spalnice je izhod na pokrito teraso.

Zemljišče v velikosti 10.055 m² sestavljajo: zazdiljivo zemljišče veliko cca. 500 me, gozd velik 3.018 m² oddaljek od hiše cca. 250 m, ostalo pa predstavlja kmetijsko zemljišče (vinograd s sadovnjakom in travniki).  

Prenove in opremljenost
Hiša je sicer bivalna vendar potrebna obnove in se prodaja delno opremljena.

Dodatne karakteristike

 • Razpoložljivi priključki: vodovod, elektrika, greznica.
 • Ogrevanje: kombinirano CK na olje in električni boljer za ogrevanje sanitarne vode
 • Parkiranje: pred hišo ali v samostojni zidani garaži poleg hiše.

Opis lokacije in razpoložljiva infrastruktura
V neposredni bližini Dolenji vasi pri Čatežu oddaljeni 1 km se nahaja osnovna infrastruktura (do AC izova Bič je 12 km oz. 15 min vožnje, do Trebnega je 10 km oziroma 13 min vožnje in do Ljubljane je 45 km oziroma 40 min vožnje).  

Ostalo
Vpisano v ZK. Takoj vseljivo.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv, obračunano od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

 

  Hiter kontakt

  Boštjan Kocjan

  Kreativdom d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: