facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Domžale, Dob

325.000 €
= 1.849 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 175.8 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/1
  • date_rangeZgrajeno: 1987
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: B235

Podroben opis nepremičnine

DOB

DOMŽALE – DOB PRI DOMŽALAH, večje dupleks stanovanje v hiši, prodamo

Prodamo zelo lepo in cenovno ugodno večje dupleks stanovanje v bruto izmeri 175,8 m², primerno tudi za večjo družino. Stanovanje se nahaja v pritličju in delno v 1. nadstr., dobro vzdrževane hiše, zgrajene leta 1987. Pritličje obsega vetrolov, predprostor, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in večjim bivalnim delom, kabinet, utility, manjšo sobo, čudovit zimski vrt s kaminom ter garažo in ločene skupne prostore. V prvem nadstropju so tri večje sobe in kopalnica ter balkon. Stanovanju pripada tudi 159 m² zemljišča, oziroma parcele na katerem je lepo urejen vrt in pa pomožni objekt (shramba) v izmeri 12,4 m² . Pred hišo pa je še lastniško pokrito parkirišče 17,00 m² na prostornem dvorišču. Skupna površina etažne enote z garažo (20,61 m²) in balkonom (7,4 m²) znaša torej 175,8 m², čista neto stanovanjska površina pa je 147,79 m².

Stanovanje je bilo deloma obnovljeno in se prodaja opremljeno, oziroma po dogovoru.

Ogrevanje na CK na trda goriva ali kurilno olje (dve ločeni peči), solarni sistem za ogrevanje sanitarne vode in dogrevanje, talno ogrevanje v obeh kopalnicah in pritličju, ostalo z radiatorji, priključena optika in kabel. Objekt je povezan na kanalizacijsko omrežje. Na vrtu je stalno funkcionalen vodnjak za zalivanje vrta. Avtobusna postaja, šola, vrtec in ostala infrastruktura je v bližini, do centra Domžal je cca 3 km… bližina in hiter dostop do AC. Lokacija je zelo mirna , urejena in zelena.

Stroški so zelo zmerni.

Ugodno, priporočamo ogled in nakup!

Cena: 325.000 EUR oziroma cca 1.850,00 Eur/m²

Koda: B 235

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: