facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

952.554 €
= 7.556 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: PS3540NO

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER

Na edinstveni lokaciji, v neposredni bližini najpomembnejših družbenih, kulturnih, poslovnih in trgovskih stavb v središču slovenske prestolnice Ljubljane, bo kmalu zaživel nov projekt – Palais in Villa Schellenburg. Zavzema edinstven položaj v smislu najvišjih življenjskih in delovnih standardov. Lokacija je odlično izhodišče, saj z veliko parkovnimi površinami nudi udobje bivanja v samem mestnem središču, obenem pa se le nekaj minut hoje stran nahajajo odlične izhodiščne točke za rekreacijo. V neposredni bližini so namreč park Tivoli, Rožnik in živalski vrt, peš pa se lahko odpravimo tudi na Ljubljanski grad in Golovec.

Skozi vrt zgradbe Palais pridemo do prosto stoječe Ville s 15 ekskluzivnimi stanovanji v šestih etažah. Poleg razkošnih lož z visokimi okni, jih odlikujejo tudi premišljeno zasnovani tlorisi – odprti dnevni prostori in jedilnice so umeščeni na jugozahodno stran, s čimer se okolica zlije s stanovanjem, deležna pa so tudi celodnevnega osončenja.

Posebej primerna je za osebe zaposlene v mestnem središču in mlade družine, saj omogoča prihranek časa pri poti na delovno mesto, obenem pa se lahko odpravite še po nujnih opravkih.

Kupec ne plača posredniške provizije.

 

Hiter kontakt

Nataša Podlogar

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: