facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Grosuplje

298.856 €
= 3.603 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 82.95 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: 40a8a1e7

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkiriščecheck Klet

Podroben opis nepremičnine

-

Na izjemni lokaciji, le 10 minut iz Ljubljane, raste stanovanjsko-poslovni kompleks Soseska Serano, ki bo predvidoma zaključen v juniju 2023. Uporabnikom bo zagotavljal pristno urbano izkušnjo v neposredni bližini narave s pogledi na zeleno gričevje, ki kar kličejo po kvalitetnem preživljanju časa na prostem. Pester vsebinski program Soseske Serano, mirno okolje ter hiter dostop do prestolnice, bodo zadovoljili še tako zahtevnega uporabnika. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, od šole, vrtca, železniške ter LPP postaje do pošte in trgovine. 

Stanovanje C3 v neto izmeri 72,64 kvadratnih metrov je sestavljeno iz predprostora, toalete in kopalnice, spalnice in otroške sobe, ter kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Pripada mu terasa v izmeri 4,44 m²  in kletna shramba velikosti 5,87m² ter dve parkirni mesti.

V dva objekta z mešanim programom bo umeščenih 24 sodobno oblikovanih stanovanj različnih velikosti in tipologij, ter 6 poslovnih prostorov v pritlični etaži. V kletno etažo so umeščene lastniške shrambe in skupna kolesarnica. Zagotovoljena so pokrita in odkrita parkirna mesta s predpripravo za polnjenje električnih avtomobilov. Med obema stavbama so si arhitekti biroja Trošt Krapež, ki so zasnovali celoten kompleks, zamislili odprt osrednji javni trg, za razne dnevne aktivnosti in manjše lokalne prireditve. 

Različno velika stanovanja so premišljeno zasnovana tako, da dosegajo čim več dnevne naravne svetlobe in optimalne poglede za vse stanovalce, naravi pa se uporabnik približa preko prostorne lože oziroma balkona. Vsa stanovanja bodo kvalitetno opremljena. Lesene talne obloge v bivalnih prostorih in terraco keramika v sanitarnih prostorih, troslojna PVC okna antracit barve in tekstilna zunanja senčila na motorni pogon zagotavljajo moderen videz stanovanj. V bivalnih delih stanovanj je predvidena lokalna rekuperacija in predinštalacija za klimatsko napravo, medtem ko je ogrevanje zagotovljeno z individualno toplotno črpalko in talnim gretjem po celotni površini stanovanja.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Matic Sonnenwald

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: