facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Brezovica, Notranje Gorice

1.300.000 €
= 2.708 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 480 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1807 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1996
 • date_rangeAdaptacija: 2009
 • reorderEner. izk. D

Podroben opis nepremičnine

NOTRANJE GORICE

v sklopu privlačne družinske posesti s prijetnim vrtom in poletnim paviljonom na pragu pristne narave Krajinskega parka Ljubljansko barje, ponuja popolno udobje in mir za življenje, delo in prosti čas v krogu družine in prijateljev. Dvostanovanjska hiša z dodatnimi prostori v prizidku, bivalnimi in delovnimi, stoji v južnem predelu urbano urejenega stanovanjskega naselja, ločenega od tranzitnega prometa. Dostopi so urejeni neposredno z javne poti na odprto dvorišče s parkirnimi mesti.

Tlakovano dvorišče  s posameznimi parkirnimi mesti in zunanjim stopniščem, ki vodi v nadstropje hiše je delno pokrito z velikim nadstreškom.  

Sončna stran posesti z velikim vrtom in zidanim paviljonom sega do Kušljanovega grabna, kjer se po brežini spusti do vode in plavajočih cvetov barjanskih lokvanjev. Iz prijetne sence z nadstreškom pokrite terase v nadstropju hiše se ponuja širok razgled na bližnjo okolico in pristno pokrajino krajinskega parka Ljubljansko barje.

Stanovanjska hiša s enim večsobnim stanovanjem v pritličju in prizidkom, ter drugim večsobnim stanovanjem v nadstropju, v skupni izmeri 480 m² stoji na zemljišču površine 1807 m², pri čemer stavbišče s dvoriščem in funkcionalnim zemljiščem meri 900 m², preostala površina, kot vrt s paviljonom pa 907 m².

Vsa pomembna javna infrastruktura ( LPP, ŽP, vrtec in šola, ZD, pošta, občinska uprava, trg. center TUŠ, ter prostori storitvenih in športno rekreacijskih dejavnosi so lahko dostopni. Nahajajo  se v neposredni bližini oz. na razdalji do 7 km proti Brezovici, ali pa na razdalji 15 km do centra Ljubljane.

Zemljiško knjižno stanje je urejeno, pri čemer je stavba etažirana kot dvostanovanjska, tako, da je možen nakup tudi posamezne enote s pripadajočimi zunanjimi površinami na zemljišču.

S podrobnejšo predstavitvijo posesti se lahko seznanite v PDF prilogi.

  Hiter kontakt

  Gradina d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: