facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Radovljica

850.000 €
= 2.966 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 286.6 m2
  • reorderVelikost (bruto): 286.6 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1770 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1800
  • reorderStanje: Potrebno prenove
  • codeŠifra: PH3556MP

Značilnosti nepremičnine

    Podroben opis nepremičnine

    Na odlični lokaciji v Radovljici, tik ob starem mestnem jedru, prodamo zemljišče z manjšo hišo in konjušnico, ki sta potrebni popolne prenove. Nepremičnina se nahaja na območju kulturne dediščine, spomeniškega varstva starega mestnega jedra ter arheološkega najdišča.

    Nakup je izjemna priložnost kot investicija za vse tiste, ki znate ceniti zgodovinsko in kulturno dediščino in boste v nepremičnini prepoznali potencijal. Obnova mora biti izvedena v skladu s predpisi, ki jih narekuje Lokcaijski informacija in namenska raba.

    Delno kamnita hiša velikosti 54 m2 je bila zgrajena l. 1800, stoji na parceli v velikosti 345 m. Pred hišo se nahaja lepo urejen vrt. Poleg nje se nahaja hlev oziroma konjušnica v velikosti 232,6 m2, prav tako zgrajena l. 1800, ki je nekoč pripadala Radovljiški palači, stoji na parceli velikosti 301 m2.

    Za obema objektoma se v kotanji nahaja kmetijsko zemljišče v izmeri 1.124 m2.

    Radovljica je obdana izjemnim naravnim bogastvom Triglavskega narodnega parka in Bleda, blesti v bogastvu kulturnih, zgodovinskih in etnoloških zanimivosti. Tako v mestu Radovljica kot na podeželju nas privabljajo čudoviti spomeniki iz preteklosti, v muzejih pa navdušujejo edinstvene zbirke, ki govorijo o življenju in ustvarjalnosti prebivalcev nekoč in danes. Očarljivo staro mestno jedro velja za eno najlepših v Sloveniji.

    Nepremičnina se nahajaja le streljaj stran od vse potrebne infrastrukture, v bližini odličnih in poznanih restavracij, trgovinic... Njena lokacija je krasno izhodišče za raziskovanje turističnih znamenitosti in naravnih lepot Gorenjske.

    Vljudno vabljeni k ogledu!

    Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

    Hiter kontakt

    Maša Pečar

    Ljubljana nepremicnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: