facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

350.000 €
= 3.365 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 104 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1922
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 974

Podroben opis nepremičnine

-

Lokacija: v bližini Centra, v Fondovih blokih ob Dunajski cesti.

Razporeditev prostorov: stanovanje se nahaja v I. nadstropju od treh. V hiši je devet stanovanj. Stanovanje meri 104,5 m2 uporabne površine dela stavbe in 121,7 m2 neto tlorisne površine.

Obsega hodnik, dve spalnici, veliko dnevno sobo, na severnem delu je kopalnica, na drugi strani hodnika pa je kuhinja, jedilnica, spalnica, wc in majhna shramba.

V kleti je velika zidana shramba 17,2 m2, na podstrešju pa stanovanju pripada še dodatni prostor za shranjevanje. Zraven je še kolesarnica

Pred stavbo je veliko parkirišče, vsakemu stanovanju pa pripada tudi lep kos vrta. Na zemljišču kjer so vrtovi, poteka postopek za določitev pripadajočega zemljišča k stavbi.

Prednost je zelo lepa razporeditev prostorov, visoki stropi, parkirišče in vrt ter lokacija, saj je v neposredni bližini čisto vse, kar potrebujete za udobno življenje.

Obnova: stanovanje je v prvotnem stanju in potrebno obnove. Stena, ki je vzporedna s hodnikom je nosilna, vmesne stene med sobami pa niso, tako da si novi lastnik lahko po svojih željah uredi novo razporeditev.

Leta 2019 je bila obnovljena streha, leta 2020 pa lepo urejeno stopnišče, kjer so bila zamenjana vsa okna, stene pa zravnane in prebeljene.

Lega: tri sobe imajo vzhodno lego, kopalnica severno, kuhinja, jedilnica spalnica in stranišče pa zahodno. Stanovanje je svetlo.

Telekomunikacije: vsi priključki, T-2, Telekom, Telemach.

Ogrevanje: centralno daljinsko, sanitarna voda se ogreva na električni bojler.

Parkiranje: parkirišče je pred hišo, kjer je dovolj prostora,

Infrastruktura:  v bližini je vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, mestni potniški promet, fakultete, trgovina, banka, pošta. Do centra mesta sta 2 km.

Energetska izkaznica ni potrebna.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in brez bremen

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan prodajalcu povrniti del stroškov prodaje v višini 2% in DDV od pogodbene vrednosti.

Prijazno vabljeni na našo spletno stran www.nepremicnina-dvorec.si, kjer se lahko seznanite z našo ponudbo in pogoji nakupa in prodaje.

Hiter kontakt

DVOREC POSREDNIŠKA

DVOREC POSREDNIŠKA HIŠA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: