facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Miklavž na Dravskem polju, Miklavž na Dravskem Polju

225.000 €
= 1.210 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 186 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 310 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • codeŠifra: PH22901266859275NM

Podroben opis nepremičnine

MIKLAVŽ NA DRAVSKEM POLJU

HIŠA DVOJČEK V ROGOZI NA LEPI LOKACIJI že od 225.000 € - NOVOGRADNJA

Na mirni in sončni lokaciji v Rogozi gradimo moderno zasnovan in kvalitetno grajen DVOJČEK s 186 m² bivalne površine v etažnosti (P+1+M s pohodno teraso), ki stoji na parceli velikosti cca. 310 m². Enoti  dvojčka pripada terasa za hišo, zelenica, in tlakovano dvorišče pred stavbo, na katerem se lahko postavi nadstrešek za dva avtomobila. Enota dvojčka ima lasten priključek na javno cesto. Lokacija omogoča mirno in prijetno bivanje.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura: Mercator trgovina, vrtec, avtocestni priključek je oddaljen cca. 0,5 km, do Maribora je 10 min vožnje.

ENOTA DVOJČKA je pravokotne oblike: tlorisna velikost znašata 8,50 m x 11,50 m.  Streha je ravna, fasada je  Demit.

KONSTRUKCIJA IN TEHNIČNE LASTNOSTI OBJEKTA V GRADNJI

Temeljenje je armiranobetonsko in izvedeno kot AB temeljna plošča debeline 30 cm na gramozni blazini. Nosilni zidovi so grajeni iz opečnih zidakov debeline 25 cm (Porotherm 25 S Plus), z vertikalnimi vezmi in armiranobetonskimi konstrukcijskimi ploščami. Predelne stene so prav tako večinoma zidane iz Porotherm opečnih zidakov, nekaj predelnih sten pa je izdelanih v suhomontažni (knauf) izvedbi. Strop nad pritličjem ter strop nad nadstropjem sta izvedena kot armiranobetonska plošča debeline 20 cm, streha je prav tako armiranobetonska. Notranje stopnice so iz armiranega betona. V obeh etažah so izvedeni plavajoči estrihi s toplotno in zvočno izolacijo (ter folijo), v sanitarijah pa je izvedena tudi hidroizolacija. Med enotama dvojčka je dvojna stena s 5 cm zvočno izolacijo.

STREHA je ravna, prekrita s SIKO pločevinasto strešno kritino.

FASADA je izolacijska (Ceresit) s 16 cm izolacije, z zaključnim slojem granulacije 1,5 mm v dveh barvnih niansah.

OKNA IN VRATA: vgrajena so PVC okna in atrijska vrata, zastekljena s tri-slojnim izolacijskim termopan steklom in opremljena z zunanjimi ALU žaluzijami. PVC profili oz. okvirji so temno sive barve (na zunanji strani) in bele barve (znotraj). Vhodna vrata so aluminijasta, ter ustrezno toplotno in zvočno izolirana. Notranja vrata s podboji so lesena.

SANITARNA OPREMA: v kopalnici bodo vgrajene wc školjke viseče izvedbe (Geberit), ter umivalniki, kotne kadi in tuš kabine z enoročnimi baterijami in tuš ročkami. Prostor za pralni in sušilni stroj je predviden v prostoru z notranjo enoto peči; za priključitev pralnega stroja sta izvedena stenski sifon in izpustni ventil s priključkom.

TALNE OBLOGE so hrastov parket (vse sobe) ter kvalitetna keramika večjega formata (povsod drugod). Stopnišče je obloženo s keramiko in opremljeno tudi z držalom.

PRIKLJUČKI: priključeno na javno elektroenergetsko, vodovodno, kanalizacijsko, in telekomunikacijsko omrežje. Enota dvojčka je preko svojega merilnega mesta in glavne varovalke priključena na javno električno omrežje; za posamezno enoto so predvidene tarifne varovalke 3 x 20 A, montiran bo podrazdelilec s FID stikalom in varovalkami, izvedeni bodo tudi vsi razvodi, zaključeni s vtičnicami in stikali. Enota je priključena na javni vodovod in ima lastni vodomer. Za zagotavljanje TK storitev je izveden ustrezen razvod, ki se v posamezni enoti dvojčka zaključi v omarici za telekomunikacije, po prostorih pa je izveden razvod do posameznih telefonskih in TV vtičnic z UTP kabelskim ožičenjem.

OGREVANJE enote in vode je izvedeno s toplotno črpalko zrak/voda (Daikin), z vgrajenim grelnikom sanitarne vode; v vseh prostorih je urejeno talno gretje.

HLAJENJE: narejena je predpriprava za klimatsko napravo, ki je inverterska in omogoča tudi ogrevanje.

PREZRAČEVANJE: izvedena je predpriprava za rekuperacijo.

ETAŽNOST

PRITLIČJE v izmeri 75,5 m² obsega prostore:

 • predprostor (11,5 m²),
 • kurilnica s pralnico (4,35 m²),
 • tuš z wc in umivalnikom (2,40 m²),
 • dnevna soba v povezavi z jedilnico in kuhinjo (45,40 m²), ter
 • kuhinji pripadajoča shramba (2,35 m² + 1,1 m²).

 

Osrednji povezan prostor (dnevna soba z jedilnico in kuhinjo) v skupni izmeri 45,40 m² ima dva izhoda na pripadajoče zemljišče (na teraso za hišo in na zemljišče oz. atrij ob stavbi).

NADSTROPJE s površino 75,5 m², do katerega se dostopa po stopnicah iz pritličja, obsega prostore:

 • stopnišče in hodnik (13,80 m²),
 • spalnica (13 m²),
 • garderoba (6,15 m²),
 • dve otroški sobi (16,55 m² in 14,90 m²), ter
 • kopalnica (7,45 m²), wc (2,40 m²).

MANSARDA S TERASO zajema:

 • soba (12,5 m²),
 • kopalnica (3,4 m²),
 • stopnice (5,10 m²),
 • terasa (56,35 m²)

 

Obe enoti dvojčka stojita na parceli 620 m². Površina zemljišča pod stavbo je cca. 80 m². Stavbi pripadajoče zemljišče meri cca. 230 m².

Cena je predvidena glede na 4 izvedbene VARIANTE in to že od 225.000 € (DDV je vključen).

VARIANTA A za 225.000 € (DDV je vključen) Zajema po projektu: 3 slojna okna, strope 2,70 m, fasado, streho brez ograje na strešni terasi,  travo v okolici hiše.

VARIANTA B za 240.000 € (DDV je vključen) Zajema VARIANTO A in še: ograjo na terasi strehe, travo in tlakovce.

VARIANTA C za 279.000 € (DDV vključen) NA KLJUČ zajema izvedbo hiše NA KLJUČ, poleg VARIANTE B še: parket in keramika višjega cenovnega razreda, notranja vrata višine 2,75 m s skritimi vodili, celotno opremo kopalnice, stekleno ograjo na obeh notranjih stopniščih, urejeno okolico hiše z ograjo.

VARIANTA D za 328.000 € (DDV je vključen) NA KLJUČ zajema izvedbo hiše NA KLJUČ po VARIANTI C in še parket in keramiko višjega cenovnega razreda (ekstra velikih dimenzij), nadstrešek glavne terase, leseni del kuhinje narejen po meri (po priloženi fotografiji).

 

Nakup se priporoča vsem, ki si želijo ustvariti svoj dom v naravnem in mirnem okolju nedaleč iz Maribora in cenijo prednosti moderno zasnovanih prostorov z veliko naravne svetlobe, kvalitetnih materialov, varčnega ogrevanja s TČ, lepega razgleda, čistega okolja, sončne terase, lastne zelenice in parkiranja dveh avtomobilov…

 

Tukaj z vami in za Vas,

Nataša Marinšek - Nepremičninska posrednica z licenco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hiter kontakt

  Nataša Marinšek

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: