facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogatec

599.000 €
= 34 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 17487 m2
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PH465KT

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

-

Rogatec - Rogatec , prodamo zemljišče v skupni velikosti  17.487  m2.  Zemljišče je zelo atraktivno in primerno za investicijo (izgradnja turističnih namestitev, apartmajev, zdravstveni  resort,....). Del zemljišča v veliksti 9.696 m2 je po namenski rabi območje stavbnih zemljišč -  SK površine podeželjskega naselja in BT površine za turizem, preostavlo zemljišče v velikosti 14.255 m2 pa je kmetijsko zemljišče. Na zemljišču je  ribnik obdan z drevesi.  Ob robu zemljišča so nasajene smreke, ki imajo tudi namen ograje in nudijo zasebnost.

Leži  ob občinski asfaltirani cesti za Podlehnik v Rogatcu  oddaljeno od Rogaške Slatine približno 5 km. Dostop do zemljišča je po afaltirani cesti.

Lokacija je izjemna saj zagotavlja popolno zasebnost, mir v neokrnjeni naravi, v neposredni bližini kolesarskih, pohodnih poti,.. stran od  vrveža in hkrati blizu vse infrastrukture, kar zagotavlja ugodno in kvalitetno bivanje in preživljanje prostega časa. Pogled na Boč. V neposredni bližini je tudi grad Strmol, konjeniški klub,...

Na zemljišču stoji hiša, ki po podatkih GURS meri v skupni velikosti 613,60 m2 (293,10 m2, 70,10 m2 klet, 17.6 m2 garaža, 35,10m tersae in 197,70 m2 nerazporejen prostor) in  je bila zgrajena leta  1972. Hiša je  po etažnosti  K+P+M. Grajena je iz kvalitetnih materialov in ima visoke stropove (cca 3 m). Mansarda je še neizdelana. V njej je možno urediti stanovanje v velikosti cca  300 m2

Le nekaj minut  oddaljeno od trgovine, zdravstvenega doma, osnovne šole, vrtca, avtobusa.  Zemljišče ima  urejeno lastništvo ter je prosto bremen. 

Edinstvena priložnost za investicijo!

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Energetski razred  E

Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: