facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

1.020.000 €
= 4.000 €/m2*
Kontakt

Tatjana Paradžik

CENTURY 21 Slovenija

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 255 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: 101236-41

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji v Trnovem prodamo prostorno in razkošno duplex stanovanje v novozgrajenem objektu "Mivka".

Objekt odlikuje kakovostna gradnja, dobra razporeditev prostorov in lokacija, ki je ena najbolj iskanih v Ljubljani, saj omogoča hiter dostop tako do centra kot do mestne obvoznice, obenem pa je na voljo vsa potrebna infrastruktura ter veliko zelenih površin. 

Na voljo je terasno stanovanje in stanovanje v pritličju z zelenico. 

Objekt je dokončan, vključno s parketom in sanitarno keramiko, predvidena pridobitev uporabnega dovoljenja je do poletja 2023. 

Objekta je montažna gradnja, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč. Križno lepljene lesene plošče (CLT - cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so: hitra in kvalitetna gradnja, omogočajo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti, konstrukcija je lahka in kompaktna, energijsko visoko učinkovit material pa zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja.

V stanovanjskem delu se predvidi kontroliran način prezračevanja / mehansko prezračevanje z lokalnimi stenskimi rekuperatorji v bivalnih prostorih, kateri imajo dovodne elemente za sveži/odpadni zrak v fasadi v posameznih bivalnih prostorih. Ločeno se izvedejo odvodi iz kuhinj, sanitarij in kopalnic, v slednjih kontrolirano glede na vlago.

Vsaka enota ima velik dnevno bivalni del (58-60m2), glavno spalnico s kopalnico, 2 ali 3 dodatne spalnice s svojo kopalnico, delovni prostor, toaletne prostore za dnevno uporabo in goste, uitily in shrambo. Vsi prostori so zelo svetli in zračni. Vsaka enota ima svojo ločeno kolesarnico v pritličju objekta.

Parkirna mesta so lastniška pred objektom.

Lepo vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

Tatjana Paradžik

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: