facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode

398.000 €
= 940 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 423.55 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1372 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1980
 • codeŠifra: PH00621SI

Podroben opis nepremičnine

MEDVODE

Posredujemo pri prodaji prostorne samostojne hiše z odprtim pogledom in sončno lego (SZ, JV). Lokacija je idilična, lahko dostopna, od centra Ljubljane oddaljena približno 14 kilometrov, dostop do hiše pa je urejen po lokalni asfaltirani cesti.

Predel je miren in večinoma pozidan z eno- in dvodružinskimi objekti. Hišo obdajajo travniki in sadovnjak ter ograjen zelenjavni vrt, ob parceli pa tečeta tudi dva potočka. Parcela, na kateri stoji objekt, je ravna in nima neposrednih sosedov, tako da omogoča veliko mero zasebnosti.

Objekt, ki je bil zgrajen v ortogonalnem tlorisu in višinskem gabaritu K+P+E+Po, je na ravnem terenu in se je začel graditi leta 1973, dokončan pa je bil leta 1980. Priključen je na vodovod, električno in telefonsko omrežje ter ima priključek za kabeljsko TV. Ogrevanje prostorov in sanitarne vode je centralno, preko peči na kurilno olje.

Medetažne plošče so iz opečnega polmontažnega stropnega sistema, etaže povezuje kamnito stopnišče. Ostrešje je dvokapno, iz masivnega lesa, krito z barvano valovitko. Okna so še prvotna, lesena, opremljena z zunanjimi PVC roletami.

Objekt je v celoti podkleten.

kleti so organizirani pomožni prostori: garaža, shramba, pralnica, drvarnica oz. kurilnica, večnamenski prostor in stopnišče s predprostorom.

Pritličje oz. visoko pritličje obsega: predprostor, stopnišče, hodnik, dnevno sobo z izhodom na prostorno teraso, kabinet, bivalno kuhinjo, sobo, spalnico, kopalnico in ločen wc.

V nadstropju so: predprostor, hodnik, dnevno sobo z izhodom na prostorno teraso, kabinet, bivalno kuhinjo, sobo, spalnico, kopalnico in ločen wc. Nadstropje je bilo uporabljeno le delno.

Mansarda je neizdelana in ima potencial za preureditev v samostojno enoto.

 

Parkiranje je mogoče v garaži, ali pred objektom. Vsa potrebna infrastruktura je v Medvodah (Preska): šola, vrtec, trgovina, pošta, LPP, ... ostala infrastruktura (pošta, banka, ZD ipd.) je v centru Medvod.

Objekt je dobro vzdrževan, vse je delujoče,  in ima možnost predelave v dvodružinsko ali tridružinsko hišo. Je zemljiškoknjižno urejen, za objekt je pridobljeno Dovoljenje za objekt daljšega obstoja (in s tem tudi uporabno dovoljenje), je brez bremen, prevzem pa je možen takoj.

Za lažjo predstavo o razporeditvi prostorov, so priloženi tlorisi nadstropij.

Vabljeni na ogled!

 

 

 

 

  Hiter kontakt

  Špela Ingolič

  SVET REAL d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: