facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Velike Lašče

375.000 €
= 1.215 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 308.6 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 975 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2010
 • reorderEner. izk. A2
 • codeŠifra: PH22901266859284AK

Podroben opis nepremičnine

VELIKE LAŠČE

Na mirni sončni lokaciji v Velikih Laščah z velikim zemljiščem prodamo prostorno nizkoenergijsko enodružinsko hišo, ki pa je zasnovana z možnostjo bivanja dveh družin oziroma ureditvijo ločenega najemniškega stanovanja v pritličju, hiša tako ponuja veliko različnih možnosti za bodočega lastnika.

Površina parcele: 975 m² Neto tlorisna površina hiše:  258,6 m² + samostojna garaža 50m²

Uporabna površina: 213,7 m/2  (bivalni prostor 213,7 m² klet 10,0 m² odprta terasa, balkon, 34,9 m²

Razporeditev in lega hiše: Hiša je zasnovana v treh etažah in sicer  P + N + M  z ločeno garažo.

Dovoz:  Na vzhodni strani hiše je tlakovan dovoz za štiri avtomobile, dostopom v garažo in predpripravo za taljenja snega, na zahodni strani hiše je možno iz glavne ceste urediti še en dovoz do glavnega vhoda v pritličje.

Pritličje: V pritličje pridemo lahko iz glavnega vhoda na zahodni strani oziroma iz prvega nadstropja in obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico z izhodom v prostor ki trenutno služi kot pisarna, kopalnico, pralnica, utility in shrambo ter dnevno sobo z izhodom na teraso in sobo za vadbo/igralnico z izhodom na teraso katera ima možnostjo povezave do dnevne sobe.  

Pritličje ima veliko možnosti namembnosti oziroma preureditev in je lahko del enostanovanjske hiše, lahko služi kot samostojna bivalna/najemniška enota, se preuredi v dva ločena apartmaja, je namenjen poslovi dejavnosti itd.

Nadstropje: V nadstropje pridemo iz drugega glavnega vhoda na vzhodni strani preko predprostora v velik osrednji prostor namenjen kuhinji, jedilnici in dnevnemu prostoru kateri je neizdelan in vodi na balkon in galerijo. Prvo nadstropje obsega še opremljeno spalnico z predelno stenjo z garderobo, dve otroški sobi in kopalnico z tušem ter masažno kadjo za 2 osebi.

Mansarda: Po stopnicah iz prvega nadstropja je dostop do galerije večnamenskega prostora kateri je poleg osrednjega prostora edini še neizdelan prostor v hiši.

Dodatni objekti (Garaža): Garaža ima talno gretje in prostor za dva avtomobila, zgrajena je bila naknadno z ustreznim gradbenim dovoljenjem.

Priključki: Objekt je priključen na elektriko, vodovod, telefon, optično napeljavo, ima čistilno napravo, toplotno črpalko, predpripravo za video nadzor in sončne celice, centralni sesalni sistem, zbiralnik vode, delno rekuperacijo ter pripravo za taljenje snega na dvorišču.

Oprema nepremičnine: Hiša se prodaja opremljena z vsemi električnimi napravami, pohištvom, priborom za kuhinjo, avtomatsko robotsko kosilnico, ročno kosilnico, žarom, vrtno garnituro in nekaj materiala za dokončanje objekta in okolice (izolacija za garažo, tlakovci, pesek za fugiranje tlakov, ploščice za balkon.) Objekt izkorišča obnovljive vire energije, saj je za potrebe talnega ogrevanja v vseh treh etažah in v garaži ter pripravo toplotne sanitarne vode, vgrajena toplotna črpalka »zemlja – voda«  Nibe F1245, možnost povezave in vgradnje sončnih celic.

 • Zbiralnik vode: Vgrajenih in zakopanih je 5x1000 litrov posode (hydropak) za napajanje WC školjk in pralnega stroja z možnostjo priklopa na javno napeljavo.

 • Izolacija: EPS – stiropor zunanje stene, Styrodur pod estrihom v kleti proti zemlji, steklena volna ostresje (2x16 cm + 6 cm termotop) in spice 50 cm steklena volna + 6 cm termotop.

 • Varnostni sistemi: Narejena je predpriprava, napeljani so kabli.

 • Prezračevanje: Delna rekuperacija – odvajanje vlažnega zraka z odlaganjem toplote v zemeljski. kolektor TC, pripravljeno za FTX sistem.

 • Centralni sesalni sistem: Vgrajeni sta dve vtičnici v pritličju, dve vtičnici v nadstropju in ena v mansardi. Kuhinja v srednji etaži ima pripravljeno za kuhinjsko smetišnico.

Fasada: Potrebni so manjši popravki in izdelava zaključnega sloja.

Več o lokaciji: Hiša leži na mirni in sončni lokaciji v bližini gozda in vse infrastrukture. Dostop je urejen iz glavne ceste. V neposredni bližini je železniška postaja Velike Lašče (100m), trgovski center - mercator, deželna banka, bankomat (1km), pošta (1,2km), osnovna šola Primož Trubar (1,5km) itd.

Pogoj prodajalca je, da mu kupec povrne 2%DPN (davek na promet nepremičnin) od končne pogodbene vrednosti nepremičnine in krije sestavo kupoprodajne pogodbe.

Za dodatne informacije oziroma vprašanja pokličite na 068181835 oziroma pišite na aljaz.kovac@kwslovenia.com

Vabljeni na ogled

 • 3
 • da
 • več parkirnih mest
 • balkon, terasa
 • talno ogrevanje, toplovod

Hiter kontakt

Aljaž Kovač

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: