facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran

280.000 €
= 3.728 €/m2*
Kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 75.1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1920
  • date_rangeAdaptacija: 1984
  • codeŠifra: 531-A

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasacheckVrt
  • Luksuz
    checkPogled na morje

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji, v urejeni in mirni soseski stanovanjskih hiš, z izjemnim razgledom na morje in celoten Portorož prodajamo trosobno stanovanje v skupni izmeri 75,1 m2, v zadnji (3.) etaži večstanovanjske stavbe. Stanovanjska stavba je etažno razdeljena. Kupcu pripada še ½ delež na parceli v velikosti 554 m2, ki se razteza za hišo in v naravi predstavlja vhodno prostorno dvorišče, vrt in skupno parkirišče, ki je v izključni lasti in rabi lastnikov obeh stanovanj, ki se nahajata v tretji etaži ter 1/2 delež na posameznem delu, ki je v naravi vstopna terasa v izmeri 15,1 m2 in predstavlja dostop do obeh stanovanj v tretji etaži, vsako s svojim ločenim vhodom.

Dovoz in dostop do stanovanja je premišljeno ločen od spodnjega dela hiše in ostalih stanovalcev, na način, da imajo lastniki stanovanj v tretji etaži dostop po svoji lastniški parceli, kar zagotavlja veliko mero zasebnosti.

Stanovanje ponuja možnost kakovostnega bivanja v čudovitem okolju, priložnost za investicijo, potencial za oddajanje v turistične namene ali nepremičnino za oddih.

Prvotna izgradnja je l. 1920, adaptacija 1984.

Stanovanje v skupni izmeri 75,1 m2 obsega:  kuhinjo z bivalnim delom (16,5 m2) z izhodom na teraso iz katere se odpre čudovit razgled na morje in celoten Portorož (24,1 m2) , kopalnico (8,20 m2), sobo (9,8 m2) in večjo spalnico (16,5 m2) iz katerih je tudi odprt pogled na morje.

Cena 280.000 EUR

Stanovanje ima imenitno razgledno teraso s pogledom na morje in celoten portoroški zaliv.

Nakup nepremičnine je priložnost, saj predstavlja potencial in priložnost zaradi odlične lege, čudovitega, odprtega razgleda na morje iz skoraj vseh prostorov in maloštevilnih tovrstnih nepremičnin v prodaji.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Za informacije in ogled nepremičnine kontaktirati agentko:  Nataša  069 656 390

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: